View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 28 apr 2009, 16:55:00
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Sport practicat in prezent...

Eu am optat pt mers pe bicicleta,pt caa m-am decis sa invat sa merg,daca tot is baba acusica.Vreau la anul sa fac carnetul de soferi,problema e ca eu am fobie de masini,si m-am gandit ca mersul pe bicicleta e un inceput bun,sa ma lupt cu nebuniile din capul meu.Am cumparat bicicleta,omul mi-a zis sa o incerc,eu am zambit frumos ,am dat din gene,si am zis ca nu stiu sa merg,la jumate de ora m-am urcat pe ea si am mers singurica.Am cazut de 4 ori,odata am reusit sa imi trantesc si barbatul,am avut fundul vanat si picioarele.Eram terorizata de vedeam un om in fata mea,stiam ca nu am sa il pot ocoli.Acum,fac progrese in fiecare zi(de 3 saptamani sunt sofer de bicicleta,hiihhi),reusesc sa ocolesc oameni,stalpuri si alte biciclete,merg pe langa masini,si reusesc sa iau si curbe.
Faza e ca uit cum trece timpul si cat am mers,mi se pare ca imi da un sentiment de libertate,si ma intreb cum am putut sta 27 de ani fara sa ma bucur de asa minune.Am inceput sa merg cu bicicleta la munca,ca mai fac jumate de ora de sport,dus si intros.In curand o sa incep scoala,si ma batea gandul sa merg cu bicileta,dar cred ca as face o ora jumatate,si nu am timpul asta,Dar ce bine ar face la silueta.
Deci fetelor,incercati cu incredere bicileta.
Si mai si alergam,nu ca ne-ar face mare placere,dar,la un alergat cu o viteza de vreo 7 km pe ora,consum in jur de 1000 de calorii,deci merita.
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat