Subiect: Jurnal ancad26
View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 20 feb 2011, 19:56:21
ancad26's Avatar
ancad26 ancad26 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 19 feb 2011
Locaţie: Londra, Anglia
Vârsta: 43
Dieta: -
Date: 167cm, 124.1kg
Mesaje: 2.350
Aprecieri acordate: 153
Am fost apreciat(a) de 129 ori in 58 mesaje
Implicit Re: Jurnal ancad26

Citat:
Anterior postat de slabuta Vezi mesajul

Bun venit in familia slabutelor

Spune-ne mai multe despre tine. Ce plan alimentar ti-ai stabilit sau macar la ce te-ai gandit.

Ce activitate fizica ai?

De ce te-ai ingrasat?

Iti doresc multa rabdare si perseverenta.
Mult succes in drumul catre slabuta din tine!


Multumesc de primirea calduroasa in primul rand !
Planul meu alimentar a inceput in august si a avut rezultate bune pana acum in ianuarie . Acesta era/ este : dimineata fructe, cereale cu lapte , iaurt la amiaza pui la gratar sau fiert cu legume, salate , muraturi cu otet iar seara o conserva de peste , fructe , sau avocado cu paine integrala. Am respectat regulile lui Montignac deci am putea spune ca sutn o adepta a regimului insa nu am tinut cont de faza .

Cum am ajuns asa?? Buna intrebare !! Pentru ca am tinut cure multe de slabire in liceu si nu doar iar de cand m-am castorit 5 ani pur si simplu am neglijat acest aspect . Nu am mai gasit deloc motivatie pentru a incepe ... Am facut analize endocrinologice in 2 randuri , am slabit atunci pe moment si internata fiind insa apoi pierdeam elanul pe parcurs . Din fericire nu am nimic sunt sanatoasa tun deci trebuie sa merg mai departe .

Activitate fizica nu am avut de multi ani (sincer imi amintesc vag cand am mers ultima oara la aerobic ) insa de la 1 februarie m-am abonat la o sala de fitness si am inceput cu cardio in prima sapt , apoi cycling , sapt trecuta am descoperit bicicleta eliptica.

Multumesc pentru incurajari !
ancad26, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2962 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2445 kcal/zi. Pentru a slăbi 6 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1413 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]