View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 14 apr 2011, 19:22:03
lavi30's Avatar
lavi30 lavi30 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 06 apr 2011
Locaţie: constanta, Romania
Vârsta: 43
Dieta: hipocalorica personalizata
Date: 161cm, 72kg
Mesaje: 81
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Slabute din Constanta

Citat:
Anterior postat de misdeedee Vezi mesajul
.La sala am mers doar asta iarna la cea de la Brick,pentru ca era langa casa dar este prea aglomerat...ca peste tot ,de altfel.Eu sunt suparata de asemenea ca se deschide mult prea tarziu-la 10.00-eu la 12 incep munca zilnic deci la 10 este mult prea tarziu pentru mine-mergeam o ora ,ma impiedicam de femeia cu matura la 10.00-cred ca ma injurau ce caut ''asa devreme'' iar seara nu te poti apropia de aparate-este full! !!!!!! la alte sali deschid mai devreme,cum este normal sau tot progrma de boieri au?este la fel de aglomerat?
Din motive tehnice si lipsa de timp pentru cercetarea terenului la alte sali de fitness din Constanta am ramas la sportul acasa-tonific,fac incalzire,nimic exagerat.Imi doresc sa alerg dar am tot amanat din cauza timpului.Ma intreb cum este jos la Modern? Imi imaginez o satra de caini vagabonzi care fug dupa mine Daca cineva are experiente in jogging in Constanta sa le impartaseasca aici!
Despre Lake Wiew si sala ce se va deschide in mai la Tomis ce ati auzit?
Mai este un san gym langa cimitirul central dar cred ca si ala a devenit f aglomerat. Eu faceam inainte jogging cu 2 prieteni, singura nu am curaj. Am auzit ca mai este o sala f dotata pe langa delfinariu.
lavi30, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1942 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1425 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 909 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat