View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 15 ian 2010, 00:44:55
mailin's Avatar
mailin mailin este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 15 ian 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 44
Dieta: personalizata
Date: 170cm, 97.1kg
Mesaje: 1.516
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit re: Mailin-Planul meu

Săptămâna 1 ziua 1
Obiectiv: -35 kg

Am început ziua în forţă, chiar dacă nu chiar la ora propusă. În loc de 9.30, m-am trezit la 11.30. Dar în asta consta avantajul de a fi freelancer. Dormi cât vrei. Dacă nu ai de lucru.
Este ora 15.21 şi am făcut pe ziua de azi 49 min. Wii Sports printre care şi box, care este cel mai solicitant dintre jocurile wii.
Tocmai am căutat pe net consumul de calorii pentru Wii Sports şi am găsit diferite rezultate, de la 150 kcal/oră la 500 kcal/oră. Aş stabili pentru mine o valoare de 200 kcal/oră având în vedere că valoarea mică era determinată pentru copii.

Deci kcal arse prin sport astăzi: 200 kcal (49 min. wii + 11 min. aspirat ).

Mă gândeam să mai urc pe bicicletă un pic sau mai bag un pic de wii mai spre seara.
Am găsit şi situl unui tip care a făcut un experiment wii. După 6 săptămâni tipul slăbise 4,5 kg nefăcând nimic altceva decât 30 min/zi wii. Nu a schimbat nimic la obiceiurile sale alimentare sau de alt fel. În poze se vede clar diferenţa. Este mult mai suplu după.

În ceea ce priveşte papa:
Ora 12.00: 7 prune uscate lăsate într-un pahar de apă peste noapte. Am băut apa şi am păpat prunele. Cică face bine la digestie/constipaţie/etc. Voi continua cu prunele cel puţin 2 săptămâni.
Ora 13.30: un shake de vanilie de la forever living cu 200 ml lapte de soia nemodificat genetic
Ora 17.30: salată primavera de legume (de care sunt în frigider, la mine astăzi: ceapă, roşie, ardei capia, praz, câteva foi de salată, morcovi) cu orez integral şi negru, puţin ulei de măsline, o jumătate de lămâie stoarsă şi câteva nuci mărunţite. Am făcut ieri un bol mare, din care am mâncat ieri jumătate şi astăzi încă un sfert şi mi-am lăsat celălalt sfert pe mai târziu în caz că mi se face foame sau poftă. S-ar putea ca astfel să renunţ la al doilea shake. Vedem.
Pofticioasă din fire, nu m-am putut abţine şi am luat câteva furculiţe de spaghette de la bărbăţelul meu. Şi o felie de ricotta/urdă.

Am băut 2 cafele cu lapte şi coffeeta, pentru că nu am reuşit să mă adun. Dar nu le-am băut de dimineaţă, vorba vine, ci la masa de prânz. Î

Nu am uitat nici pastiluţa cu crom. Este prima cutie, şi nu voi lua mai mult de 3 cutii, adică 3 luni.

Cât despre greutatea mea şi cântărire, nu vreau să mă cântăresc, decât atunci când simt eu că am dat ceva jos şi cântărirea va fi ceva pozitiv pentru mine. Am ales greutatea de 100 kg pentru că aşa mă simt, de 100 de kg. Oricum nu cred că sunt departe de această greutate.

Pentru că tot am vorbit de wii mai devreme, probabil că voi alege cel mai des această formă de „sport”. Aş putea chiar să încep propriul meu experiment de wii, ceva gen 1oră wii / zi x 6 zile / săptămână.

Precum prevăzut am terminat ziua cu restul de salată şi cu 2 portocale, de vitaminizare.

All in all, cred că a fost o primă zi bună.

Ora 1:53 am (adică ziua 2 - practic) şi vroiam să dau un update. Am mai „ciugulit” de la jumătatea mea. Bad, bad, bad, dar vestea cea bună este că nu am mâncat aşa cum obişnuiam, de toate cu pâine.