View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 04 iun 2011, 20:41:33
elenavulpe's Avatar
elenavulpe elenavulpe este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 20 mai 2010
Locaţie: Craiova, Romania
Vârsta: 53
Dieta: Numar calorii
Date: 156cm, 89.2kg
Mesaje: 5.986
Aprecieri acordate: 252
Am fost apreciat(a) de 638 ori in 174 mesaje
Implicit Re: Slabesc fara oprire

Citat:
Anterior postat de plocuitor Vezi mesajul
Am si eu nevoie de ajutorul vostru...am tinut o dieta hipocalorica de 600-700-800 kcal pe zi...am slabit si am ajuns la greutatea ideala..acum am inceput sa mananc cat de cat normal..dar eu tot slabesc ..fara oprire mi-am facut analizele de sange si mi-au iesit normale..dar mai am problema cu constipatia ..daca nu iau 2 trifermente seara nu pot face..va rog sa ma ajutati sunt speriat sa nu am nimic grav
Nici ca puteai sa-ti faci ceva mai rau tu cu mana ta!
Cine Dumnezeu te-a impins sa tii o dieta sinucigasa la varsta de 19 ani? Ala ti-e dusman!
La varsta ta, organismul are nevoie de toate caloriile care ii sunt necesare ca sa functioneze normal. Esti inca in formare din punct de vedere hormonal. Calculeaza caloriile ca draga de lume, controleaza foarte bine ce mananci (echilibreaza proteinele - carbohidratii si lipidele; daca nu stii cum se balanseaza pune mana pe carti si citeste; pe carti nu pe internet).
Nu mai lua medicamente de sinteza (trifermentul); mergi la un plafar si incearca sa folosesti o tinctura sau un ceai mai concentrat. Dormi cat trebuie, hidrateaza-te cum trebuie si mai ales incearca sa nu mananci nimic prajit. Incearca sa mananci dietetic (nu in sensul slabirii ci in sesnul ajutarii sistemului digestiv) - legumele fierte la abur, carnea fiarta, cu putin ulei de masline, salatele, fructele. Evita branza, orezul, bananele (cu siguranta ca mai sunt dar nu mi le amintesc acum) si tot ceea ce stii tu ca te constipa. Nu cred ca ai nimic grav, dar o vizita la medic nu ar fi o idee rea in sensul in care nu analizele de sange ci ceva mai departe la interne (nu stiu exact, poate te indruma altii de pe forum).
Succes si sa nu mai faci diete sinucigase. Acum ca sa nu te ingrasi groaznic, va trebui sa cresti treptat numarul de calorii pana ajungi la numarul de calorii pe care tre sa le consumi pentru mentinere. Te sfatuiesc sa pornesti de la minim 1000 si sa-ti cumperi suplimente minerale.
Răspuns cu citat