View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 19 iun 2011, 11:02:40
Sylvester's Avatar
Sylvester Sylvester este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 24 nov 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 38
Dieta: Michel Montignac
Date: 172cm, 55kg
Mesaje: 742
Aprecieri acordate: 3
Am fost apreciat(a) de 2 ori intr-un mesaj
Smile re: Gasca fetelor care tin Montignac partea IX

Fetelor,

Care este cantitatea de supa conforma pe care putem sa o mancam la pranz si la cina, tinand cont ca alaturi de supa mai mancam si un gratar, si o salata verde?
Cand faceam supa crema de castraveti (o atasez si aici, este incredibil de buna! Mentionez ca eu am folsit iaurt o,1% in loc de smantana recomandata de catre Monti; mi-a fost frica sa nu ma ingras cu smantana...), mancam un pahar de 200 ml de supa de acest tip (este foarte satioasa!!!), dar cand am facut supa de legume sau acum, cand am supa crema de dovlecei, as manca un castron si nu doar un pahar..., chiar daca am si piept de pui si salata in meniu...

Eu nu am prea luat gustari, am rezistat cu stoicism si fara ele... Cel mai rau imi pare ca nu e ok sa mananc seara fructe, ca as fi devorat instant un mare castron de cirese (le tin in frigider de 3 zile si salivez pe langa ele . O sa mananc dimineata, la micul dejun CATEVA...).


Imagini ataşate
File Type: jpg crema castraveti.jpg (23,5 KB, 39 vizualizări)
Sylvester, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1979 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1462 kcal/zi. Pentru a slăbi 1,5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1721 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]