View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 30 iun 2011, 17:39:01
aussie_girl's Avatar
aussie_girl aussie_girl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 iun 2009
Locaţie: somewhere..., Canada
Date: 160cm
Mesaje: 7.046
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 7 mesaje
Implicit Re: Concurs - Slabesc cu Montignac- iulie

Yees. l-a deschis!!!

Pai deci, ca o recapitulare, fetele inscrise pana acum sunt:

Amadeea
Alesiana
Aussie-girl
Coderamy
Curly light
Eva9
Lady. Mussette
Riccioli
TinAlexa
Ankutzelu

Eva, pai..se primesc 5 puncte pentru 3 zile de sport, dar eu consider ca pentru fiecare zi de sport care se face peste cele 3 obligatorii se mai primeste ca te un punct.
Kilogramele unele le update zilnic, altele la sf de saptamana. Oricum fiecare schimba tickerul cand doreste..insa, pe 31 Iulie trebuie clar sa raportam numarul de kile..dar putem sa ne impulsionam sau intristam (dupa caz si stare.. ) zilnic cu numarul d ekile la care am ajuns.. adica, mai..nu e obligatoriu sa raportam zilnic..ci fiecare cum crede..insa, la sf de luna tre' sa venim cu numarul..final!
Puncte luam zilnic...deci eu sau Cristina..sau care din noi are timp face un calcul la sf de zi..(cred ca una dintre noi astea de peste ocean..ca sf zilei la noi este cand voi deja dormiti..deci bazat pe ce scrieti aici, eu sau Cristina facem un calcul la sf zilei)

M-am tot gandit la penalizari pentru cele care nu reusesc mare lucru. Cred ca ideea Cristinei cu a avea la semnatura numele celei care a castigat..si ea sa fie exemplul nostru pe mai departe este cea mai faina pedeapsa.. ca am s amor de ciuda sa vad ca eu nu am reusit sa dau jos un kil si Cristinica mea a dat jos 4...

Maine punem datele cu kile, cm..si poze?!? right??
aussie_girl, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. aussie_girl, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].