Subiect: Jurnal Leya
View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 17 iul 2011, 21:31:00
Adina14's Avatar
Adina14 Adina14 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 12 mar 2011
Locaţie: Vâlcea, Romania
Vârsta: 27
Dieta: Vegan
Date: 163cm, 59.7kg
Mesaje: 3.942
Aprecieri acordate: 1.432
Am fost apreciat(a) de 813 ori in 524 mesaje
Implicit Re: Jurnal Leya

Citat:
Anterior postat de Leya Vezi mesajul
Salut. Mă numesc Lena . Am 20 de ani și sunt studentă în anul 3 la Psihologie .
În copilărie , din cauza problemelor cu inima eram foarte slabă . Țin minte cum mulți glumeau pe seama greutății mele . Ce-i drept eram și mai înaltă puțin decît colegii mei.
Cînd eram în clasa a 8 am fost operată pe cord. Totuși lucrurile nu s-au schimbat prea tare . Pe atunci am început să primesc niște medicamente noi pentru inimă , și brusc am început să mă îngraș . De fapt aș zice prea brusc , pentru un organizm care nu era deprins cu așa ceva.
Cînd am citit conspectul la medicamente , pe ele scria clar : Pentru copii rahitici care nu pot crește și lua în greutata . Eu ,thanks God de înaltă eram destul . Am încheiat tratamentul , însă de atunci ceva s-a schimbat în metabolismul meu .
Foarte repede iau în greutate .Am 1,72 și 66 kg. Însă dacă măcar puțin nu sunt atentă pot ajunge și la 69 kg.Vreau să schimb acest lucru .
Majoritatea colegelor de grupă sunt slabe , iar eu mă simt destul de neîncrezută în mine din cauza acestui lucru .
Vreau ca la toamnă , cînd mă duc la universitate să arăt diferit .
Și numai pentru ceilanți ( cu toate că și asta are pondere ) , dar în special pentru mine , ca să mă pot simți eu bine .
Deci , succes mie cred
Buna Lena
Imi pare rau sa aud ca ai avut probleme cu inima inca din copilarie.Te felicit insa pentru ambitia ta de a urma facultatea de Psihologie!
In primul rand trebuie sa ai un stil alimentar sanatos.Ce spui, ne dai un exemplu de ce mananci de obicei? Sa vedem unde gresesti si de ce o ia metabolismul tau razna