Subiect: Jurnal pinklady
View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 25 iul 2011, 17:31:05
koryna83's Avatar
koryna83 koryna83 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 26 oct 2010
Locaţie: roma, Italia
Vârsta: 40
Date: 162cm, 61kg
Mesaje: 224
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal pinklady

Citat:
Anterior postat de pinklady Vezi mesajul
Bine v-am gasit slabutelor, numele meu este aura si sunt noua pe aici.
De doua saptamani am inceput un alt stil de viata cu montignac si sunt foarte multumita de rezultate, am slabit 4 kg. Nu am tinut niciodata un jurnal, dar am citit cateva din jurnalele voastre si asta m-a ambitionat sa merg mai departe.
Inca nu am inceput sa fac sport. Inca! dar astazi merg sa imi fac abonament la sala. as fi preferat ceva in aer liber, dar aici chiar de 2 saptamani, temperatura este destul de scazuta, si nu asta ar fi problema, dar ploua mai tot timpul.
Va felicit pe cele care ati reusit, iar pe cele care inca lupta cu kilogramele le incurajez sa mergem impreuna mai departe . O zi buna la toate si kilograme mai putine.
bine a-i venit aura! ce pot sa-ti urez decat " la cat mai multe kg pierdute"
daca continui in ritmul asta o sa devii o slabuta f repede. cum a-i reusit sa slabesti 4 kg in doar 2 saptamani? sper ca nu te infometezi si ingerezi cel putin 1100kcal pe zi....
koryna83, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1594 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1077 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]