View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 30 iul 2011, 21:45:58
Dana cluj's Avatar
Dana cluj Dana cluj este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 06 ian 2011
Locaţie: cluj, Romania
Date: 166cm, 55kg
Mesaje: 2
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Masaj pentru solduri si abdomen

Citat:
Anterior postat de crissa17 Vezi mesajul
Te invit sa te uiti si Tae-bo, pentru abdomen cu Billy. Sa vezi ce frumos vei slabii din talie si solduri. Mie in 3 saptamani deja imi curg pantaloni care erau stramti. Si nu exagerez. Am facut cam de 3 ori pe sapt...asa ca sportul este cel mai bun remediu.

Plus ca masajele...eh masajele care promit scaderea cmetrilor....dai banii aiurea, tre sa te duci la cel putin 10 sedinte ca sa dai jos 2 cm. 10 sedinte se intind pe vreo 3-4 saptamani. Timp in care cu sport, dai jos 3 cm jos.

Si eu vreoiam sa ma duc inainte de creciun, la un salon unde promiteau de la prima sedinta -1, -2 cm de peste tot...iti dai seama Oricum nci acum nu cred. Cu argila, cu etc...si am zis ce sa dau eu 1 milion pe sedinta, in loc sa ma apuc sa fac sport, e pe gratis, in loc sa pierd timpul si cu drumul spre salon, am mai mult timp liber, nu? Si fac sport. Si uite ca deja am inceput sa "gust" din rodul sportului. Plus ca, si cu masajele astea, depinde la ce masaj te referi, oricum eu nu sunt adepta masajelor. Dar depinde, ori impachetari, pentru ca la impachetari mai mult nu iti ia din stratul antiadipos, ci te deshidrateaza intr-un fel, ce pierzi atunci e apa din organism, in mare parte, si dupa 4-5 zile o pui la loc...

Sper ca ti-am fost de ajutor. Te pup si te mai astept cu rezultate
Crissa17 , poti sa imi trimiti te rog ceva linkuri cu tae-bo , pentru abdomen cu billy? ca eu tot incerc sa gasesc acum, dar nu cred ca is bune, te rog frumos..mersi mult:*
Dana cluj, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1535 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1018 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat