View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 03 aug 2011, 15:08:13
anamariaff's Avatar
anamariaff anamariaff este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 21 oct 2010
Locaţie: Vulcan, Romania
Vârsta: 38
Date: 159cm, 60kg
Mesaje: 110
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Inselat barbat vs inselat femeie

Citat:
Anterior postat de Slabuta Vezi mesajul
Care sunt motivele pentru care inseala femeia?... iar barbatul?

Care credeti ca cedeaza mai usor ispitei?

Cum reactioneaza un barbat cand afla ca este inselat?
Cum reactioneaza femeia cand este inselata?
De ce credeti ca reactioneaza astfel?
Cred ca nimeni, cand se hotaraste sa faca pasul spre adulter, fie barbat ori femeie, nu o face de bine ce ii este. Nimeni nu pleaca de bine de acasa - aici ii exclud pe cei care au carnetele si acorda nota - cum niciodata intr-un divort nu este numai unul de vina.

Femeia inseala cand ceva nu merge acasa, cand nu mai gaseste dragoste, caldura si respect si cred ca si la barbati e la fel. Modul de reactie este insa diferit, femeile sunt de mii de ori mai rele decat barbatii incornorati. De obicei, cand o femeie este inselata, se lasa cu mesaje de amenintare, paruieli in grup intre "nenorocita" care i-a despartit casa, nevasta inselata si prietenele care o sustin gesticuland hotarate cu mainile bine plasate in sold. La barbati e mai simplu: fac scandal, dupa care se duc la crasma, se imbata praf si se culca, cu prima femeie ce-i iese in cale, pentru a-si dovedi barbatia si puterea de atractie.

De ce cred ca reactioneaza asa? Din cauza ca asa este societatea noastra construita, sa te paruiesti, sa faci scandal, sa te jignesti in gura mare, cu public cat mai numeros, calcand in picioare anii de traire conjugala.
__________________


http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...rnal-9476.html
Încercarea de a găsi iubire în afara ta eşuează mereu, pentru că nu poţi primi de la altul ceva ce tu nu ţi-ai dat ţie însuţi. Când te privezi de iubire, îi atragi în viaţa ta pe alţii care fac acelaşi lucru. Experienţa iubirii necondiţionate începe în inima ta, nu în inima altcuiva!



Răspuns cu citat