View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 18 aug 2011, 11:23:50
CrisetenO's Avatar
CrisetenO CrisetenO este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 16 sep 2010
Locaţie: Darmstadt, Germania
Vârsta: 38
Date: 161.5cm, 54.0kg
Mesaje: 876
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 45 ori in 26 mesaje
Implicit Re: Durere genunchi stepper

Salut Ana,

Mai intai de toate, lasa-ma sa te imbratisez. Iti citesc acum jurnalul si poate si raspund cand termin de citit...

Dar din cate am vazut eu, tu ai avut o perioada de infometare, urmata de alergarea spre Monti, probleme cu ciclul, cu sportul, etc. Astea sunt simptome de ANOREXIE. Nu e anorexie foarte grava, dar obsesia ta cu "colaceii" si asa mai departe sunt simptome clare de anorexie. Ti-e frica de mancare (de aceea nu esti in stare sa ai prajituri langa tine fara sa le mananci toate) si corpul tau iti cere mancare cu disperare. Asta vine din asprimea pe care ti-o impui in dieta, in loc sa ai incredere in el si sa-l asculti.

Si eu am facut mare parte din greselile tale, si stiu care sunt unele dintre pericolele la care ne expunem prin infometare si prin frica teribila de mancare. Cred ca intre altele un pericol major este faptul ca ne concentram la sport pe zona "problema", uitand de partea de sus. Tu ai zis ca ai sani mici si iti doresti sani mai mari. In primul rand, trebuie sa incepi sa mananci normal si cu grasimi ca sa poti sa ai sanii normali. In al doilea rand, nu vad in regimul tau de sport exercitii pentru umeri, spate, piept, brate. Toate aceste exercitii sunt ESENTIALE, crede-ma. Daca faci exercitii si pentru umeri spate si piept ti se schimba postura si devine si trupul tau mai atragator dar si sanii tai vor arata altfel (gandeste-te care e diferenta intre un baiat foarte, foarte slab si unul care face exercitii pentru piept -- cel de-al doilea arata mult mai armonios).

Te pup dulce si ne vedem pe jurnalul tau. Cu mult drag,

Cristina
__________________
Reteta mea preferata din post: http://concurs.slabute.ro/reteta-pre...CrisetenO.html

Jurnalul meu: E greu sa te opresti din slabit... http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...teno-6331.html
CrisetenO, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1862 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1345 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat