Subiect: Jurnal Bzzz
View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 03 sep 2011, 14:41:33
bzzz's Avatar
bzzz bzzz este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 22 nov 2009
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 37
Dieta: personalizata
Date: 151cm, 50.8kg
Mesaje: 2.020
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal Bzzz

Citat:
Anterior postat de anymaryia Vezi mesajul
Buna Bzz!Bine te-am gasit in jurnalul tau nu crezi k esti putin cam slaba la 43?la 45 cred k esti ok(stiu din propria experienta)..bravo pt sport si alimentatieai un nr asa de mik de kg si totusi de tii de elesucces la mentinere

Sincer sa sti ca nu sunt foarte slaba.. inca mai am sunculite pe brate si pe aripioare.. nu vreau sub nici o forma sa fiu mai slaba de 42 .. cum am scris si mai sus am avut si 40 de kg.. si atunci eram slaba.. si sincer nici atunci nu m-i se vedeau oasele.. dar ma simteam eu slabita... Acum sunt ok.. Nu vreau sa dau in extrema cealalta.. Vreau sa arat bine ..sa-mi iau blugi cu talie joasa si sa nu mai iasa nimic.. si ink mai iese Eu am 1,53m si sunt micuta ..tocmai de aceea daca stai sa te gandesti ca fetele care au 1,75 au 50 de kg..eu la 1.53 nu am mult 43 de kg..
__________________

Nimic nu slabeste si nu distruge corpul omului ca o lunga inactivitate fizica. (Aristotel)



bzzz, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1718 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1201 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1460 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]