View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 11 sep 2011, 17:28:49
blackadderess's Avatar
blackadderess blackadderess este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 08 feb 2010
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Dieta: sanatatea superioara
Date: 170cm, 65.2kg
Mesaje: 40
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnalul lui Blackadderess

Buna iCeDoMinO si RedOnion...... Va multumesc pentru urarea de bun venit.


Presupun ca in primul meu post ar trebui sa ma prezint.

Am 24 de ani si 1.72cm. In jurul varstei de 16ani pana in prezent, greutatea mea a fluctuat de la aproximativ 56kg pana la maximul atins de 72kg.

Am stiut din totdeauna cauzele generale de baza, ca fiecare de altfel, pentru care pun in greutate (dpdv al alimentatiei) si evident ca pentru a scadea in greutate trebuie sa mananc mai putin, dar nu am fost niciodata super slaba sau 'vizibil supraponderala' in contextul celor apropiati care sa comenteze sau sa observe, chiar si la 72 de kg.

Ma antrenez si la sala avand o rutina feminina de antrenament cu greutati. Am inceput cu cardio ca toti ceilalti, dar am descoperit ca ma plictisea ingrozitor ideea de repetitie timp de 40+min a aceluiasi exercitiu. De asemenea, a fost mereu in mintea mea ca dureaza 5 minute sa mananc 500cals dar ca ar putea dura pana la 5 ore sa le ard la sala. Aceasta m-a facut sa ma reorientez spre alte moduri mai eficiente de a arde calorii prin intermediul exercitiilor, altele decat cardio, care mie mi se pare destul de ineficient tinand cont de fiziologia/biologia/metabolismul uman.

Ca urmare am imbunatatit controlul dieta mea si am inlocuit rutina cardio cu o serie de exercitii cu greutati pentru restructurarea corpului prin proportionarea lui. Un exemplu ar fi efectul pierderii 1cm de la coapse si castigarea 1cm in zona umerilor care creaza o diferenta de 2cm ceea ce subtiaza vizibil. Totodata sunt multe alte beneficii ale exercitiilor cu greutati, nu as putea sa le recomand indestul....si nu te vei transforma in Arnold.

In continuarea acestui post voi arata cum arat acum dupa 16 saptamani de slabire graduala (cu cateva 'scapari' pe parcurs hehe) si meniul meu de astazi

Aici sunt eu astazi


Deci astazi m-am trezit, mi-am baut cafeaua si 2 banane luate pe fuga fiindca de obicei nu manac fructe si am fost la sala de la ora 12:45 pana la ora 14. Am lucrat pieptul si bratele (tricepsii), dupa care am ajuns acasa. Am o zi destul de incarcata si ca sa economisesc timp m-am decis sa obtin necesarul caloric intr-o singura masa.

Ce mi-am pregatit a fost un amestec de gnocci cu broccoli si sos pesto, cu piept de pui la gratar si oua. Pieptul de pui si ouale au fost prajite intr-o cantitate mica de ulei de cocos.



Iar desertul a fost un iaurt simplu cu o lingura de ulei omega3 cu aroma de capsune.

Total caloric 1200; 88g proteine, 105g carbs si 48g grasimi.

Ma asigur ca zilnic sa consum 3-4l de lichide, care de obicei se concretizeaza in 2l de cola zero, 1l de apa, 1l de ceai verde plus cafeaua de dimineata.


Urmatorul meu post va contine detalii (dieta, poze) ale dietelor anterioare
de slabire si punere in greutate cu actualizare pana in prezent.

Posturile care vor urma vor relata ceea ce fac acum (dieta, antrenament, poze) si voi face pana la urmatoarele zile de bikini.

Blackadderess
blackadderess, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
blackadderess, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2125 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1608 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1092 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]