View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 22 sep 2011, 22:13:39
nicoleta100's Avatar
nicoleta100 nicoleta100 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă LiderSlăbuţă Lider
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 20 mai 2010
Locaţie: alba iulia, Romania
Vârsta: 42
Date: 172cm, 95kg
Mesaje: 16.596
Aprecieri acordate: 934
Am fost apreciat(a) de 451 ori in 241 mesaje
Implicit Re: Jurnal tod veronica

Citat:
Anterior postat de tod veronica Vezi mesajul
Ma numesc Veronica,am 27 de ani si sunt mama a doi copii minunati.Dar dupa cu stiti ,odata ce ai devenit mama ai si niste neplaceri,cum ar fi kg in plus.In timpul sarcinilor am pus multe kg pe mine si acum imi este foarte greu sa le mai dau jos.Mai ales ca trebuie sa gatesc pentru intreaga familie si nu pot sa-i pun si pe ei la regim, de aceea am nevoie de ajutor. Va rog sa-mi dati si mie o dieta pe care pot sa o duc pana la capat si dupa care sa se vada si rezultate cat mai bune.
Am gasit multe diete pe forum dar nu stiu cu care sa incep, de aceea ; va mai rog inca odata sa ma indrumati pe drumul cel bun si sa-mi oferiti o dieta ,pe care o stiti ca este cu rezultate bune.
salutare!!!
bine ai venit!!!
felicitari pe cei doi copii minunati! sa creasca mari si sa fie sanatosi!!!
in ceea ce priveste dieta nu stiu ce sa te sfatuiesc,trebuie sa stim ce iti place sa mananci :daca iti place carnea sunt diete cu mai multa carne ,daca iti plac dulciurile este dieta Rina ...etc
iti doresc multa bafta si te mai asteptam pe la noi!
nicoleta100, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2732 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2215 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1699 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]