View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 01 oct 2011, 22:23:43
just21's Avatar
just21 just21 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 29 aug 2010
Locaţie: somewhere, Romania
Vârsta: 30
Dieta: ...
Date: 162cm, 60.5kg
Mesaje: 1.858
Aprecieri acordate: 10
Am fost apreciat(a) de 33 ori in 30 mesaje
Implicit Re: Jurnal anitamia21

Citat:
Anterior postat de anitamia21 Vezi mesajul
Buna!
Chiar mi-ar placea si as avea nevoie de un suport. Desigur, vom face schimb de meniuri si ne vom ajuta reciproc. Sunt sigura ca vom reusi.
TE voi sprijini.La fel ca si tine si pe maine ma ajuta alte fete.Am luat`o rau pe aratura in ultimul timp..Si acum sunt foarte decisa sa ma schimb.,.
Avand in vedere ca esti si tu la scoala ca si mine, si din cauza ca nu prea avem timp sa acordam mare atentie princiipilor unei diete anume,eu iti propun sa iti realizezi tu singura o dieta personalizata cu 3 mese pe zi si 2 gustari sau mai putine gustari, acum depinde daca tu papi ceva intre mese.Fructele eu zic sa le consumi doar in prima parte a zilei.Si eu exageram cu ele si am realizat ca nu era foarte bine.Acum imi plac mult merele, mananc cam 2 pe zi iar pt mine nici asta nu e bine pt ca nu echilibrez nr. de carbo.Am decis ca voi reduce nr lor si voi papa doar unu sau voi incerca alte fructe cu mai putini carbo.in orice caz, eu incerc sa caut diversitate si control in dieta mea si desigur ma folosesc de anumite princiipi ale unor diete pe care le`am urmat pana acum.(south beach).

Sport faci?
__________________


Ultima dată editat de just21; 01 oct 2011 at 22:36:24.