Subiect: Jurnal miki
View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 07 feb 2010, 14:25:02
Extasssy's Avatar
Extasssy Extasssy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 18 mai 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 38
Dieta: Dieta Hipocalorica 1200-1400 calorii
Date: 162cm, 89.1kg
Mesaje: 2.845
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 20 ori in 8 mesaje
Thumbs up Re: Jurnal miki

Citat:
Anterior postat de ispas mihaela Vezi mesajul
O noua etapa din viata mea incepe aici si acum.
In primul rand vreau sa va felicit pentru tot ceea ce faceti aici in aceasta minunata casuta plina de prieteni adevarati.
Iar in al doilea rand sa imi spun si eu of-ul ca toate de pe aici.
Calvarul meu a inceput in momentul in care doctorul meu ginecologic mi-a prescris sa iau anticonceptionale...la inceput nu mi-am dat seama dar aveam o pofta de mancare fabuloasa la orice ora si as fi mancat orice!!!in 3 luni am luat in greutate 10 kg.cand am observat ca absolut nimic nu ma mai incapea am renuntat la pastile insa la kg nu!Faptul ca in acea perioada mergeam si la facultate si la serv m-a facut sa imi schimb regimul alimentar si asa ajunsesem sa nu mananc mai nimic in timpul zilei pt ca nu imi permitea timpul iar cand ajungeam acasa in sfarsit ma indopam cu tot felul de lucruri nesanatoase si grase.
Apoi mi-am cunoscut marea dragoste si ne-am mutat impreuna.Imi era drag sa gatesc pt amandoi si iarasi mancarurile erau destul de grase si mancate la ore tarzii.
Nu am bagat de seama ca adaugam treptat kg peste kg,pe cantar nici nu concepeam sa ma urc pana cand anul trecut la sfarsitul anului mi-am facut curaj si m-am cantarit...soc!!ma uitam la acul cantarului si nu imi venea sa cred unde a ramas intepenit...nici mai mult si nici mai putin de 75.Atunci am zis sa iau masuri,sa fac putin sport,sa adopt un mod de viata de sanatos si imi spuneam mereu ''gata de maine ma apuc de regim'' dar maine devenea iar maine si tot asa pana acum 3 saptamani cand mi-am spus ca nu am decat 23 de ani si ar trebui sa fiu mandra de corpul meu si sa nu ma ascund in tot felul de haine care mai de care mai largi.
Pe langa toate aceste motive a mai fost unul care a cantarit destul de mult in alegerea mea de a trece la o viata sanatoasa...coloana mea nu arata tocmai bine iar eu am fost dintotdeauna putin mai dotata in partea de sus iar o data cu ingrasarea binenteles ca am pus si acolo...sfatul doctorului a fost sa slabesc ca sa pot elimina presiunea ce apasa asupra coloanei...
Si uite asa a inceput totul:acum 3 sapt m-am apucat de un regim ce tine 12 sapt,o dieta destul de sanatoasa(o voi pune pe sapt poate ajuta si pe altii) si putin cate putin sport pt abdomen,fese si brate.Iar ieri am avut parte de cel mai frumos sentiment:acul cantarului a aratat 70 de kg.
Va multumesc ca mi-ati citit povestea si sper sa imi fiti mereu alaturi in momentele in care tanjesc dupa anumite bunatatiuri.
Buna Miki,

In primul rand felicitari pentru cele 5 kg de care ai scapat pana acum...
Si eu am tot 23 de ani (aproape 24) si tot la fel... Ce soc am avut cand acum cantarului se tot ducea in sus... La mine s-a intepenit mult mai sus ca tine dar din fericire acum incetul cu incetul se duce in jos...

Spune-ne mai multe despre dieta asta a ta... Daca zici ca e una sanatoasa sunt convinsa ca foarte multe fete sunt inca in cautarea unei diete potrivite lor... Asa ca cu cat au mai multe alternative cu atat mai bine...

Deci... BINE AI VENIT printre noi...
Si inca odata FELICITARI!!!!
__________________
Un șir neîntrerupt de mici acte de voință dau un rezultat mare.
Charles Baudelaire

Extasssy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1866 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1349 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1350 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]