View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 19 oct 2011, 18:46:49
Red_Rose's Avatar
Red_Rose Red_Rose este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 27 nov 2009
Locaţie: Chisinau, Moldova
Vârsta: 33
Dieta: Alimentatie sanatoasa
Date: 168cm, 66kg
Mesaje: 1.494
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Slabire dupa efectul yo-yo

Salut, fetelor da, stiu ca un stil sanatos de viata e cel mai ok..
prob de sanatate doar partial au trecut, a mai ramas una destul de serioasa cu vezica urinara am gasit insa un medic super si dupa ciclu fac mai multe analize care pina acum toantele, scuze asa merita, nu mi le-au dat si m-au bagat cu pastile fara sens care nu au adus decit la agravarea situatiei..
referitor la alimentatie, ma stradui , nu am mancat dulciuri de vro 2 sapt si ma bucur de asta insa nu am slabit deloc pt ca stiti cum e dupa ingrasari dese, mai greu se slabeste..am gasit recent un fel de crackeri integrali si ii iau cu ceai la gustare sau la univer..imi lipsea asa ceva, deseori aveam pofta de ceva fainos dar aici in moldova nu se gaseste integral nimic, doar la preturi exagerate, insa acum am gasit ceva mai ieften..
chiar ma motivati cu sustinerea voastra, cel mai bine stiti voi cum e asta ca ati slabit si sigur ati avut prob cu kg iar cei ce nu au trecut prin astea nu inteleg, de aceea slabute.ro e un site ajutator )
ce sfaturi mai aveti pt mine?
Red_Rose, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1906 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1389 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 615 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat