Subiect: Jurnal DKDenise
View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 28 oct 2011, 09:59:07
Polux's Avatar
Polux Polux este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 17 oct 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: Personalizata
Date: 169cm, 54.5kg
Mesaje: 2.430
Aprecieri acordate: 666
Am fost apreciat(a) de 793 ori in 569 mesaje
Implicit Re: Jurnal DKDenise

Citat:
Anterior postat de DKDenise Vezi mesajul
Buna...

Ei bine ma duc la sala(m-am reapucat dupa o pauza de 2-3 luni) insa si cand nu ma duceam faceam acasa dupa tot felul de filmulete luate dupa net.

Am zis ca de azi voi fi cuminte si voi incerca sa renunt la dulciuri nu doar ca sa slabesc ci pur si simplu pt ca nu sunt sanatoase, sper sa si reusesc. Am sa incerc sa aplica ceea ce mi-ai spus tu, insa imi e greu sa ma opresc doar la cateva patratele o sa imi caut cv gen batoane.

Azi dim am mancat: 2 felii paine integrala, cas si kaiser +un pahar suc gref( am auzit despre beneiciile grefului, ca are vitamine, ca accelereaza arderile si am zis hai sa incerc si eu in fiecare zi, asa ca de 2 ori pe zi beau/mananc cate un gref.)

La scoala habar nu am ce sa mananc si habar nu am ce sa mananc nici cand vin, mai ales ca azi ma duc si la sala si plec imediat dupa scoala si nu pot sa mananc f mult. Cred ca totusi o sa mananc niste orez cu legume gratinate si un ou fiert la pranz, iar ca si gustare la scoala cred ca o sa imi cumpar un baton de alune sau fructe confiate.

Mersi pentru sfaturi, cat despre test nu stiu ce sa zic am avut mult de invatat si in scurt timp.
Buna, Denise
Eu zic ca o sa te descurci la test!
Din cate stiu eu, fructele confiate au si zahar, mai bine iti iei fructe uscate (deshidratate) smochine, migdale, prune, caise. Sunt foarte sanatoase daca le mananci cu limita.

E foarte bun greful, mananca-l cu incredere.
Pe cat posibil incerca sa nu combine proteinele/grasimile cu carbohidratii (orez cu ou fiert, paine cu kaizer, etc).

Iti urez o zi cat mai frumoasa si usoara!
Polux, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1927 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1410 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1411 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]