View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 10 feb 2010, 07:01:49
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Interpretare vise...

Slabutule,sobolanii is naspa.Eu cred ca ar trebui sa mergi putin pe la preoti.Si nu glumesc.Cainii stiu si eu ca sunt dusmani,si nu numai ca stiu,dar am trait-o pe pielea mea.
Anca,multe vise sunt prevestitoare.Mi se intampla extrem de des sa visez de exemplu pe cineva cu care nu am mai avut nimic de-a face de ani de zile si a doua zi sa ilintalnesc.Sau de Craciun am visat ceva,dar chestia ce mi-a ramas in minte a fost o femeie care spunea:trebuie sa mearga la inmormantare.M-am cam speriat sincer sa spun,a doua zi a sunat soacra-mea in Romania si o aud..aaa...trebuie sa mearga la inmormantare,era vorba da cumnatul meu la inmormantarea nush cui,nothing important.
Ceea ce am mai observat eu e ca nu ar trebui sa dai importanta viselor in perioadele stresante,.Ca acum,in sesini.Pentru ca indiferent ce fac,visez urat.Si am impresia ca am visat toata noaptea si ma trezesc rupta de oboseala.Va dati seama ce de vise am avut 3 saptamani cat a fost soacra-mea la mine.
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat