View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 04 nov 2011, 21:51:57
Elena19's Avatar
Elena19 Elena19 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 23 oct 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Alimentatie sanatoasa
Date: 165cm, 58.3kg
Mesaje: 527
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 5 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Jurnal Elena19 - La revedere neincredere!

Citat:
Anterior postat de Mai Vezi mesajul
Salut Elena!! De la inceput vreau sa iti spun ca te apreciez enorm enorm de mult pt ca ai avut curaj sa vorbesti despre tine exact asa cum esti, despre dieta exact asa cum ai facut-o fara ocolisuri. FELICITARI! Sa stii ca si eu ma lupt cu kilogramele si eu ma dusmanesc cu cantarul si pot spune uneori ma chiar supar pe mine tare,Anul trecut am facut ceva dieta si am reusit sa slabesc 8 kilograme...sincer departe de mine multumirea....normal ca ma simteam mai bine dar nu eram deloc multumita prin urmare am incercat iar si iar...dar nu am reusit sa ma mai tin serios de treaba....in vara am reusit sa mai slabesc 6 kilograme( am avut ceva probleme) dar au revenit destul de repede.Acum mi-am propus sa ma reapuc sa ma tin tare dar sincer nu pare ca merge...ma mai scap pe la frigider ...si de acolo Doamne fereste ce se intampla.Totusi e destul de frustrant ca am reusit sa ma controlez si chiar nu mai simteam nevoia sa manac seara si anumite feluri de mancare timp de 1 an! Si acum cand imi propun sa slabesc......se da totul peste cap.Oricum ideea e ca m-am hotarat sa ma tin de plan! Iti doresc mult mult mult spor la slabit si felicitari inca o data pt taria de care dai dovada!!!
Buna Mai! Am scris prin ce am trecut pentru ca nu vreau sa raman la stadiul asta,vreau sa imi revin... Suntem in aceeasi situatie dar sper ca impreuna sa reusim sa lasam mancatul asta compulsiv la o parte,sa mancam cand trebuie si ce trebuie.Sper ca intr-o buna zi,de preferat cat de curand sa ne imprietenim cu cantarul,cred ca pentru a ne ajuta el mai intai ar trebui sa ne ajutam noi. Sa il facem noi sa fie prieten,nu dusman. Iti multumesc ca mi-ai raspuns,imi era teama sa nu raman fara raspuns,sa nu citeasca nimeni ce am scris !
Stai linistita ca va merge.Trebuie sa invatam sa mancam atunci cand ne e foame,nu atunci cand ne plictisim.Eu asa fac... Cat despre abtinere cam asa e.Cand ii spui mintii ca trebuie parca atunci mai rau nu merge.Sau nu stiu .. ce se intampla. Si eu iti doresc acelasi spor la slabit,ne vom tine amandoua de plan!
Nu spun ca voi incepe de maine,am inceput deja,mai tarziu imi voi face si un ceai verde.Acum 10 minute eram gata,gata sa ma duc in bucatarie sa imi iau punga cu alune dar cand am vazut ca mi-ai scris parca mi-am mai revenit.Multumesc!
Elena19, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2039 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1522 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1006 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]