Subiect: Jurnalul Paulei
View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 10 feb 2010, 22:37:49
paulla's Avatar
paulla paulla este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 27 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Personalizata
Date: 171cm, 105.5kg
Mesaje: 611
Aprecieri acordate: 6
Am fost apreciat(a) de 12 ori in 5 mesaje
Implicit Re: Jurnalul Paulei

Ha ha n-am ajuns la momentul acela ...deocamdata stiu ce nu am voie sa mananc in urma analizelor medicale. Nu am voie carnuri decat curcan sau peste si vita batrana si astea rar, cat mai rar. Si trebuie sa elimin tot ce are glucide, sau daca nu tot cat ai multe cred... deoarece glicemia mea e pe la 121 o nebunie.
Deocamdata imi tin in frau foamea si-mi dau mancare variata sa vad cu ce ma inteleg mai bine, renunt la dulciuri, sucuri, alcool (doar o perioada, imi place un pahar de vin odata pe saptamana macar).
Nu am curaj sa fac nimic drastic, vreau vreo 2 saptamani sa ma obisnuiesc cu ideea.
Am mai inceput cure drastice, si am facut bine si dupa un timp am explodat. Plus ca de luni incoace la fiecare inceput de cura de slabire am mai pus doua kg in plus.
Imi tratez mintea mai intai
Dar ascult, va citesc jurnalele sfaturile cu foame de informatie in speranta ca-mi voi da seama curand care e drumul meu. Am sa citesc si jurnalul tau ...
Iti multumesc ca esti alaturi de mine..
paulla, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2083 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1566 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1567 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]