Subiect: Jurnal LMV
View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 18 nov 2011, 00:03:07
LMV's Avatar
LMV LMV este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 14 nov 2011
Locaţie: Ploiesti, Romania
Vârsta: 43
Date: 170cm, 108kg
Mesaje: 19
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal LMV

Citat:
Anterior postat de lulus07 Vezi mesajul
Bine ai venit! Asteptam povestea! (nu stiu de ce mai sus nu apar decat smiley faces)
Am postat de pe telefon si cred ca aluat-o razna .

Deci povestea mea......

Am facut sport de performanta in scoala. La liceu nu am mai avut ocazia, asa ca am inceput sa acumulez...practic eu mancam la fel dar cu exercitiu fizic mult mai putin. Era si perioada de crestere... ma rog.. Am terminat liceul cu 90 de kg.. Si nu era chiar atat de rau..aratam chiar bine, pentru ca sunt norocoasa sa am proportii bune .

}n timp am mai pus c\teva kg....la nunt[, ]n 2006, adic[ pe la 26 de ani, aveam 95 kg...stresul nuntii ma scapase de cateva kg. bune!

Lunile au trecut si m-am trezit in 2007 cu 110,3KG...nu uit, pt. ca aici am fost la endocrinolog...care mi-a dat o dieta de 1000 de calorii pe zi. M-a tinut cam 3 saptamani...asta este limita la mine am observat de atunci.......

Si iata ca am ajuns in 2011...la 120 de kg!!!! Desi pare incredibil...chiar si asa..nu reuseam sa ma controlez sau sa fac ceva. Am mers si la sala...dar fara regim deci nu am facut mare branza, in afara de faptul ca...ma simtem chiar bine si energizata.
Acum o luna, de ziua mea, m-am hotarat sa incerc iar un regim....

Asa am pus mana pe o dieta care se schimba saptamanal.

Acum sunt in saptamana a 3-a ;i am dat jos cam 6 kg. Nu este o dieta foarte dura...dar pt. mine, lipsa dulciurilor este mai grava decat lipsa painii sau a pastelor .

Iata-ma deci in saptamana a 3-a...spre final...trebuie sa spun ca incep sa imi schimb obiceiurile alimentare...dar mi-e tare greu sa trec pentru dulciuri...mai ales cand in casa se consuma la greu.... ma lupt cu mine insami si cu cei din jur!

Sotul meu este singurul care are grija sa nu dau pe langa si se "sacrifica" mancand tot ce este nesanatos si ma poate indemna la prostii

Voi posta saptamanal evolutia mea si problemele cu care ma confrunt. Mentionez ca nu prea apuc sa fac sport.. dar macar odata pe saptamana ma dansez pana pic si fac masaj...tot odata pe saptamana....

Pupici!
LMV, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2123 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1606 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]