View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 11 feb 2010, 15:43:43
kiki26's Avatar
kiki26 kiki26 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 18 ian 2010
Locaţie: onesti, Romania
Vârsta: 47
Dieta: Dukan-Consolidare
Date: 170cm, 59.1kg
Mesaje: 571
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: ajutor!!!-fetita mea vomita foarte des

Citat:
Anterior postat de andra_aly Vezi mesajul

nu sunt chiar in masura sa iti raspund. dar iti voi spune ca finutul nostru(mama l-a botezat) are 2 ani si o luna. inainte vomita chiar f multtt si f des. odata eu chiar m-am speriat. si mai ales cand este racit. acum nu mai e chiar asa de grav. dar mai are momente de astea. mama lui, l-a dus la doctor si i-a spus ca este el mai sensibil si ca nu are ce face. cu timpul si-a mai revenit.
dar crede-ma ca eu cand l-am vazut prima data mai ca m-am apukat de plans asa m-am speriat. nu am mai vazut nici un om mare asa, apai un copilas de 1 an si 4 luni(avea atunci).
sensibil la ce?
Si eu am fost la diferiti doctori si nu am primit niciun raspuns satisfacator, am mai intrat pe forumuri si mai spuneau si alte mamici acelasi lucru, cu cat cresc mai mari cu atat o sa vomite mai putin, pana pe la 5-6 ani cand o sa dispara pb.
Dar imi este teama sa nu fie altceva mai grav, chiar sunt ingrijorata rau
kiki26, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1734 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1217 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1218 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat