Subiect: jurnal Dana90
View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 02 dec 2011, 21:20:36
nicoleta100's Avatar
nicoleta100 nicoleta100 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă LiderSlăbuţă Lider
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 20 mai 2010
Locaţie: alba iulia, Romania
Vârsta: 42
Date: 172cm, 95kg
Mesaje: 16.596
Aprecieri acordate: 934
Am fost apreciat(a) de 451 ori in 241 mesaje
Implicit Re: jurnal Dana90

Citat:
Anterior postat de dana90 Vezi mesajul
Buna slabuteler
Sa va spun cate ceva despre mine. Ma numesc Dana am 21 de ani, sunt din Brasov am cam 1.58-1.59 inaltime( nu stiu sigur) si o greutate de 56 de kg.Mi-am propus incepand de cateva zile ca nu mai merge si trebuie neaparat sa dau jos coleceii ca oricand merg la cumparaturi trebuie sa caut mult ca sa gasesc ceva care sa imi si placa si care sa imi si ascunda imperfectiunile. Si asa mi-am facut abonament la fitness unde mi-am propus sa merg zilnic. Numai ca nu prea stiu ce dieta sa tin avand in vedere ca eu sunt o persona foarte pretentioasa la mancare si nu imi plac foarte multe lucruri . Si sa nu mai zic ca sunt foarte pofticioasa
As vrea sa ajung la o greutate cam de 50 de kg...am mai avut eu atat anul trecut dar nu m-a tinut foarte mult greutatea ca am slabit mai mult prin nemancat...si as vrea acuma sa ma si mentin.
Am gasit acest site din greseala cautand metode de slabire si diete si mi-a placut foarte mult ceea ce am vazut si m-am hotarat sa imi fac si eu un jurnal.
Am mare nevoie de sfaturile si de incurajarile voastre deaoarece simt ca asa voi reusi sa ajung la formele dorite la fel ca multe alte slabute de aici.
Va multumesc anticipat pentru sustinere
Va pup
salutare!!!
bine ai venit!!!
cum nu ai multe kg de dat jos ,sunt sigura ca vei gasi pe slabute .ro dieta care sa ti se potriveasca!!!
multa bafta!!!
nicoleta100, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2732 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2215 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1699 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]