Subiect: Jurnal santra
View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 15 dec 2011, 09:53:41
kisa's Avatar
kisa kisa este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 25 aug 2011
Locaţie: Valenii de Munte, Romania
Vârsta: 54
Dieta: Dukan
Date: 160cm, 70kg
Mesaje: 5.575
Aprecieri acordate: 669
Am fost apreciat(a) de 1.042 ori in 683 mesaje
Implicit Re: Jurnal santra

Citat:
Anterior postat de santra Vezi mesajul
Buna fetelor Ma numesc Santra, am aproape 20 de ani si 62 de kg.. imi e foarte greu sa ma deschid in fata voastra si nu stiu cum sa incep .Vreau sa va spun ca am probleme in cea ce priveste alimentatia m-am mutat din octombrie intr-un oras nou si pe zi ce trece mananc tot mai mult. Cand m-am mutat aici aveam 57 de kg si eram destul de multumita de mine mai ales ca din martie 2011 pana in august 2011 am reusit sa slabesc 10 kg dar parca lupta a fost in zadara si parca nu am invatzat nimic. Nu stiu cum sa ma mai abtin sa nu mananc. Sunt la facultate si stau in camera cu inca 4 fete si mereu avem dulciuri mereu imi e pofta de ceva si cred k sunt dependenta de ciocolata. Momentan sunt cu moralu la pamant si nu stiu cum sa o iau de la capat. va pup si va rog sa ma ajutati

Buna Santra! Citeste toate dietele de pe acest site (sus Portal - diete ), vezi care ti se potriveste cel mai bine si pune-te pe treaba! E simplu cu fetele alaturi!
kisa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1750 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1233 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 976 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]