View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 25 dec 2011, 15:36:00
longina's Avatar
longina longina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 12 mar 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 40
Date: 165cm, 51.9kg
Mesaje: 76
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit re: Sunt insarcinata si nu stiu nimic!

Stefania, iti multumesc din suflet pentru raspunsurile tale si mai ales pentru rabdarea ce ai avuto sa imi explici toate astea. Multumesc!
Dupa Anul Nou o sa ma prezint la medicul meu de familie care e si medic de medicina muncii, cu lista de intrebari, asa cum ai zis. Nu mai am analize facute de cativa ani .
Am niste stari emotionale care variaza foarte tare. Trec foarte repede in extreme, de la una la alta...Poate ca e ceva normal, dar uneori imi vine greu sa accept ca viata mea se va schimba atat de tare.. Si simt mult nevoia sa vorbesc cu alte femei insarcinate, cu alte mame in devenire, vreau sa stiu daca toate temerile mele sunt normale, sau sunt eu exagerata. Oare chiar e adevarat ca in momentul in care devi mama te schimbi atat de mult?
In curand implinesc 28 de ani. Urma ca vara viitoare sa ma casatoresc cu iubitul meu. Apoi, in urma cu vreo 2-3 saptamani m-au apuca niste nervi si "crize" nejustificate si nimic nu mai imi convenea. I-am spus iubitului meu ca am nevoie de timp ca nu stiu daca e ok sa continuam relatia, ca nu stiu ce vreau...iar in 2 zile dupa ce el a pecat, am aflat ca sunt insarcinata..El ma iubeste enorm, e un baiat foarte bun, si stiu ca o sa am o viata frumoasa si usoara langa el. S-a bucurat tare cand i-am spus ca sunt insarcinata..Spre deosebire de mine..care eram doar disperata. Uneori sunt foarte fericita si abia astept sa creasca burtica, sa ma pot lauda ca sunt gaviduta, ca voi fi mamaica...stiu ca voi fi o mamica buna, pt ca in sufletul meu visam de multa vreme la acest moment..Ma pot imagina foarte usor cu copilasul meu de manuta si stiu ca o sa fie totul pentru mine...dar teama ca viata mea se va schimba intru-totul, inclusiv cu mutarea mea in alt oras - orasul in care mi-am dorit mereu sa locuiesc...imi e teama!
Nu stiu daca e normal, dar am zilnic dureri de burta, asa cum aveam cand imi venea ciclul, ma tin cateva minute, apoi imi trec... Nu stiu daca sa ma sperii sau nu, daca e normal sau nu.... Despre durerile sanilor am citit ca este normal, dar si burta??!?!

Va doresc o zi de Craciun minunata alaturi de cei dragi voua!
longina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1431 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 914 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat