View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 15 ian 2012, 17:08:49
just21's Avatar
just21 just21 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 29 aug 2010
Locaţie: somewhere, Romania
Vârsta: 30
Dieta: ...
Date: 162cm, 60.5kg
Mesaje: 1.858
Aprecieri acordate: 10
Am fost apreciat(a) de 33 ori in 30 mesaje
Implicit Re: Mancarea preferata a zodiilor!

Citat:
Anterior postat de Roxii Vezi mesajul
Hello fetelor! Am gasit de curand un subiect interesant si m`am gandit sa il impartasesc cu voi. Sa vedem.. va regasiti in ce va prezice zodia sau nu? Eu una sunt Capricorn si da, ma regasesc in tot ceea ce scrie acolo!



Scorpion


Cum mănâncă Scorpionul: Fiind un om al extremelor, Scorpionul mănâncă fie cu poftă maximă, fie abia se atinge de mâncare sau chiar refuză să consume un fel care nu îi place, cu riscul de a jigni gazda sau bucătarul.

Mâncăruri preferate de Scorpion:
Le plac mâncărurile cu gust puternic, bine definit. O tocăniță iute trebuie să fie atât de iute, încât să te facă să plângi, iar modelul de dulceață recomandată pentru o prăjitură este o baclava turcească, înnotând în miere. Carnea preferată e, bineînțeles, cea mai grea, porcul fiind considerat o adevărată delicatesă. De obicei, ceafa de porc e servită conform acelorași principii extremiste: fie în sânge, fie prăjită foarte rău.

Unde mănâncă un Scorpion:
E pretențios atât în ceea ce privește locurile unde mănâncă, cât și persoanele care îi stau alături la masă. Preferă, de departe, confortul bârlogului propriu, la care nu renunță decât pentru un restaurant de lux


.
Perfect de acord la scorpion!!Cat mai multa mieree.....si cat mai condimentata mancarea
cat despre carnea de porc..mai rar o pap..
__________________

Răspuns cu citat