View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 30 ian 2012, 10:09:29
denisadaniela's Avatar
denisadaniela denisadaniela este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 29 dec 2011
Locaţie: ardenno, Italia
Vârsta: 30
Dieta: personalizata
Date: 161cm, 49kg
Mesaje: 61
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 2 ori intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal Anca - Trebuie sa slabesc!!!

Citat:
Anterior postat de Coca Anca Ruxandra Vezi mesajul
Buna,
Sunt noua in comunitatea "slabutelor" de le acest site.
Am 23 de ani si in prezent 92 kg. Am reusit sa iau cu ''succes" in greutate...mi-am dat seama de asta cam tarziu si m-am hotarat sa fac ceva in sensul asta..
Am inceput pe 12.01.2011 regimul Catalin Crisan, dupa prima etapa am slabit 7 kg..asta fiind un succes.., dar ma lupt cu mintea mea sa priceapa ca procesul de slabire nu se poate realiza peste noapte si va trebui sa avem rabdare..ce-i drept..cam greu..
Kilogramele pe care trebuie sa le mai pierd..sunt multe..32 Kg.
M-am inscris pentru ca am nevoie de sustinere in momentele in care sunt pe punctul de a ceda..
Sper sa iau ca exemplu toate ''slabutele" care au reusit..
Va multumesc!
hey ancuta
bun venit printre slabute,nu stiam nimic despre dieta catalin crisan pana sa citesc jurnalul tau,te rog din suflet spune-mi ca tu nu ai mancat timp de 2 sapt cate 2 oua fierte ca lesin,iti intelegem toate dorinta de a slabi,dar nu trebuie sa ti distrugi organismul pentru asta,e foarte aiurea dieta asta iti face rau sa mananci 2 sapt oua si mezeluri,alte 2 sapt fructe si legume si cv lactate si urmatoarele 2 sapt numai carne... ai facut foarte bn ca te ai inregistrat in comunitatea slabutelor,nici eu nu sunt foarte experimentata insa sunt aici fete care-ti vor fi de un real folos,uita-te prin dietele dp site (sunt foarte bune vei vedea asta in pozele fetelor care le au incercat) si apucate de sport,...bafta si sper sa intelegi ca sanatatea e mai importanta ca orice,iti spun asta pt ca am simtit-o pe pielea mea
denisadaniela, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1841 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1324 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]