View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 03 feb 2012, 20:27:04
Niculae Roxana's Avatar
Niculae Roxana Niculae Roxana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 25 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 168cm, 78kg
Mesaje: 6.775
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 6 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Jurnal Cristinush (van)

Citat:
Anterior postat de van Vezi mesajul
Buna fetelor,eu sunt Cristina,am 19 ani 78kg,170 cm si sunt noua pe aici...Dupa multe incercari am decis sa fiu mai puternica decat lenea si sa ma apuc serios de slabit.Sunt in a 3a saptamana de cand m-am apucat de treaba, dar maine va fi prima zi cand ma voi apuca si mai serios.Pana acum am facut sport zilnic cate o ora si am mancat mai putin dar nu tocmai cum trebuie.Vazand sfaturile date de voi fiecaruia si povestile de succes ale multor slabute m-am gandit sa fac din dorinta de a slabi o mare reusita.Acum stiu ca se poate!!!



PS:ADOR EMOTICOANELE ASTEA GIGANTICE
Buna Cristina!

Bine ai venit in comunitatea slabutelor!

Aici vei gasi intotdeauna sprijinul de care ai nevoie...sfaturi de la slabutele cu experienta.....un umar pe care sa plangi atunci cand esti trista....incurajari....si felicitari atunci cand este cazul.
Ma bucur ca ne inmultim pe zi ce trece...si ca sunt cat mai multe fete care realizeaza ca acest forum ajuta intr-adevar.....pentru mine una...spun cu mana pe inima ca a fost ca un miracol....am avut parte de sustinerea tuturor slabutelor...atunci cand eram la pamant cu increderea in mine...vointa....ele...m-au ridicat de jos si m-au scuturat....apoi mi-au aratat calea spre noua eu....cea increzatoare in propria persoana...cu o vointa de fier...care tine orice dieta fara sa faca macar o abatere...si care mai are foarte putin si ajunge la mentinere....
La randul meu...la fel fac si eu...incerc sa sprijin cat mai multe slabute incepatoare....pentru ca stiu cum este sa fi la inceput...si cata nevoie ai de cineva care sa te ajute...sa-ti arate calea....si iata-ma aici....in casuta ta....oferindu-ti inima mea...si tot sprijinul din lume....voi fi aici pentru tine...daca vei avea nevoie de mine...si oricand ma poti cauta si la mine in jurnal(il vezi la semnatura mea).....

Sa ai spor la slabit!
Pup!
P.S.: si eu sunt moarta dupa emoticoanele astea
Niculae Roxana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2289 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1772 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1515 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]