Subiect: Jurnal Rallara
View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 10 feb 2012, 14:26:30
Rallara's Avatar
Rallara Rallara este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 09 feb 2012
Locaţie: Edinburgh, Anglia
Vârsta: 38
Dieta: South Beach
Date: 172cm, 91.2kg
Mesaje: 7.366
Aprecieri acordate: 3.894
Am fost apreciat(a) de 3.171 ori in 1.682 mesaje
Exclamation Re: Jurnal Rallara

mersi fetele
Eu am mai verificat de cateva ori cum e cu 1000kcal/zi, daca nu mananc dulciuri si grasimi sunt stuffed, ce infometare! Oricum, eu nu pot sa ma infometez ca apoi dau buzna ziua urmatoare in frigider si golesc tot La fel si mama, ca si ea incearca sa slabeasca putin, ne miram amandoua cum vom slabi cu burta plina si cu 1000kcal.
Dieta mea care e: multa apa, ceaiuri, fructe si legume, carne doar curcan piept si peste - pastrav, somon si ton. Cam atat ca alta carne nu suport
Imi pare rau nu merge la toata lumea, ce sa zic. Eu am mai slabit 10 kg acum 11 ani, fara efecte secundare, yoyo, nimic. Acum 4 ani m-am ingrasat pentru ca am lucrat la un fast food si nu eram food-conscious, nu stiam ce e aia mancare nesanatoasa. Vai astazi cata anti-reclama le fac la toti shaormeristii &co Dupa ce mi-am dat demisia am inteles, doar ca prea tarziu.
Ei si dupa cum ziceam, de exemplu am mancat dimineata 380kcal... asa sunt de satula ca zici ca am mancat un porc. Si e ora 14. Mai mananc pe la 16 inca pe atat, seara un mar si acolo sunt 1000.
A, si nu o sa iasa chiar 900 kcal arse, cel putin nu acum. 600-700 pentru inceput. Ca pentru 900 o sa mi se faca foame cand ma dau jos de pe bicicleta Dimineata am ars 250kcal.
Mai este ceva adevarat, dupa care ma ghidez: daca vrei sa slabesti, trebuie sa arzi ce mananci. Nu tot, dar cel putin jumate e necesar. In cazul meu, 1000kcal intra, 600-700kcal ies. In plus, exercitiile langa (inainte sau dupa) fiecare masa sunt de asemenea un secret de real ajutor pentru slabit.
Iar cat despre stagnare, eu nu am stagnat mai mult de 2 saptamani. Asta a fost perioada cea mai indelungata in care nu am mai slabit. Doar ca dupa cele 2 saptamani, am slabit dintr-o data 2kg. Rabdarea e totul, si modificarea exercitiilor. Azi ceva, maine altceva. Normal ca si corpul se obisnuieste dupa o luna cu abdomenele, daca numai asta faci toata luna.
Vedem fetelor, vedem. Oricum eu raportez aici tot tot. Sunt curioasa ce discutie o sa avem peste 3 luni, oare cat slabesc si cat de greu/usor o sa-mi fie.
Va puuup
__________________
Rallara, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Rallara, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2253 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1736 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1220 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]