View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 20 feb 2010, 13:38:04
Slabuta's Avatar
Slabuta / Marina Capațîna Slabuta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Co-Fondator
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 24 ian 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: incarcatura glicemica, hipocalorica
Date: 167cm, 66.1kg
Mesaje: 23.847
Aprecieri acordate: 12
Am fost apreciat(a) de 187 ori in 114 mesaje
Implicit re: Claire35-Un nou mod de viata!!!

Citat:
Anterior postat de claire35 Vezi mesajul
Buna!
Am sa va spun pe scurt povestea mea...am 35 ani..sunt suuupraponderala de cativa ani si as dori sa-mi schimb stilul de viata pentru a depasi etapa asta dificila ..de la inceputul anului 2010 am hotarat sa lupt cu mine insami asa cum niciodata nu am mai facut-o...
Asa ca in ianuarie am pornit la drum cu 99 kg si mi-am propus ca anul acesta sa scap de 35 kg...ajungand la 64( am eu o poza..o voi atasa..in care mi se pare ca arat ok)....iar anul viitor sa mai dau vreo 12 si sa ajung ca in liceu( obsesii..obsesii).Noul stil de viata de bazeaza pe un regim nu foarte drastic..ci un nou tip de alimentatie(peste, pui , fructe, legume, cereale integrale)...de ceva exercitii zilnice..30 min..pt inceput.
Deocamdata am schimbat tipul mancarii si cat de cat incerc combinatiile permise dintre alimente ..insa cantitatea a ramas aceeasi pentru ca nu doream sa am frustrari din toate partile..macar daca nu mai mananc alimente care imi plac ...ci ma hranesc cu chestii mai fade( cel putin asa mi se par mie)..sa mananc aceleasi cantitati si sa ma simt satula..
Urmatoarea etapa( a.c. voi vedea ca stagnez ca si kg ar fi sa reduc si cantitatile).
Asa ca..de la 1 ian -99 kg ...am ajuns la 91 kg-20 febr.Deja se vede...se simte la hainute...sunt la inceput de drum..si de fiecare data cand e mai dificil si am diferite pofte...intru si citesc jurnalele si parerile voastre..mai arunc un ochi la poze..si ma inarmez cu multa rabdare pt ca e un drum lung si nu e usor sa scapi practic un mod de viata practicat timp de 35 de ani .Norocul meu pana acum... vreo 5-7 ani a fost ca eram destul de activa..si cred ca aveam si alte arderi metabolice, asa ca puteam manca orice...acum ma lupt si cu o hipotiroidie usoara..si in trecut oscilam intre 55-64 kg..ceea ce inseamna ca nu eram un dezastru dpdv al greutatii...dar mi-am schimbat stilul de viata si in cativa ani am acumulat 35 kg...sedentarism..mancat ce vroiam si la ce ora vroiam..mancarea era prietenul meu la nervi..suparare..plictiseala..tristete...orice emotine negativa..deci va dati seama de ce s-a ajuns aici..nici macar nu a fost greu.
Este prima mea postare si as dori in primul rand sa multumesc tuturor celor ce s-au inscris aici..este vorba de putin curaj pt. a-ti expune cele mai intime trairi...sentimente...frustrari..si mai ales multumesc anticipat pt. sfaturile tuturor , sfaturi si experiente care ma vor sustine si ajuta...sper ca peste ceva timp sa ne bucuram de kg pierdute..de modul sanatos si echilibrat de viata al fiecareia..sa ne bucuram unele pt. celelalte..eu va tin pumnii tuturor..si fiecare esec al vostru ma dezamageste si pe mine..fiecare reusita ma incanta..asa ca prin experienta personala si povestea fiecareia ne suntem de ajutor nu numai noua..ci si celor care ne urmaresc..si fiecare e un exemplu pt. cealalta.Va pup si va imbratisez cu drag!!!
Buna Claire si bun venit printre noi

Felicitari pentru schimbarea modului de viata, pentru deciziile sanatoase legate de alimentatie si pentru primele kg deja slabite, este un inceput foarte bun si promitator

O intrebare: care alimente iti plac?

Te simt foarte hotarata si asta ma bucura mult, inseamna ca anul acesta vom mai avea o poveste de succes

Sa incerci sa folosesti calculatorul nostru de calorii ca sa iti monitorizezi meniurile si sa stii cam pe unde te afli din punct de vedere caloric.

Ar fi bine sa incepi cu un sport, lejer la inceput, ca mai apoi sa cresti durata si intensitatea. Dar pentru toate trebuie rabdare.

Eu iti doresc mult succes in acest drum si sa ne vedem la sfarsit de an cat mai slabute
__________________
MASURATORI 18.06.2012 | 02.07.2012 | 24.07.2012
bust - 89.8 cm | 89.9 cm | 89 cm
brat - 30.8 cm | 30.8 cm | 30 cm
fund - 97 cm | 94.5 cm | 94.5 cm
talie - 71.5 cm | 68.5 cm | 68.5 cm
coapsa - 58.3 cm | 57 cm | 57 cm


Noi nu slabim, noi ne schimbam stilul de viata!





* JURNAL SLABUTA
Jurnalul meu personal, experiente diete, sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.

* SLABUTA.RO
Site-ul meu personal, retete dietetice, noutati Slabute, stiri si sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.

* CALCULATOR NUTRITIONAL
Unealta ideala pentru a intelege, monitoriza si a jurnaliza atat ceea ce mananci cat si activitatile tale fizice

* SLABUTE TV
Televiziunea slabutelor

** Cum sa ma integrez in comunitate, cum sa devin o "Slabuta"?
** Regulamentul comunitatii