Subiect: Jurnal Gabitzaaa
View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 28 mar 2012, 08:22:31
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: Jurnal Gabitzaaa

Citat:
Anterior postat de Gabitzaaa Vezi mesajul
Buna tuturor !!Sunt Gaby sau Gabitza cum va este mai usor,am 19 de ani si momentan sunt casnica.Am picat bacalaureatul anul trecut dar anul asta planuiesc sa dau la facultate.
Problemele mele de greutate au aparut atunci cand medicii m-au diagnosticat cu anemie si am urmat un tratament cu vitamine care mi-au lasat in jur de 20 de kg in 3 ani.Nu am realizat ca ma ingrasasem si atunci cand am realizat era putin cam tarziu.Am incercat tot felul de diete in ultimul an dar nu reuseam decat sa slabesc si sa ma intorc la greutatea initiala.

Astazi se implinesc 10 zile de cand am inceput dieta rina 90,sunt multumita deoarece nu ma infometez si chiar ma simt mai usoara chiar daca acul cantarului nu se misca

Sportul a lipsit oarecum din viata mea,dar in ultimile 2 luni am inceput sa fac ceva in privinta asta.De doua luni ma joc cu o bicicleta statica dimineata,urc si cobor scari,fac putina gimnastica si de o saptamana si jumatate fac si tae bo.Nu mi-am pierdut speranta si cred cu tarie ca pot sa fiu o slabuta,am nevoie de vointa si de sprijinul slabutelor
Buna, Gabitza!Bine ai venit pe SLabute si felicitari pentru noul jurnal
Ma bucur sa aud ca iti prieste Rina, sa ai bafta si slabesti sanatos cu ea.
Daca faci si putin miscare e si mai bine, vei grabi arderile si nu risti sa ai o piele lasata si netonifiata dupa ce vei slabi.
Daca nu ai gasit inca fetele care tin Rina, desi ma indoiesc de acest lucru, avand in vedere ca ai ceva timp de cand esti printre noi, iti las un link care te va conduce direct la ele Rina 90"s (etaj XII)

Te pup si iti urez multa bafta in drumul ales.Fii sigura ca vei reusi si ai incredere in tine!
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]