View Single Post
  #40 (permalink)  
Vechi 22 ian 2013, 15:58:31
LOREDANA99's Avatar
LOREDANA99 LOREDANA99 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
 
Data înregistrării: 16 nov 2011
Locaţie: Panciu, Romania
Vârsta: 35
Date: 168cm, 59.3kg
Mesaje: 10.522
Aprecieri acordate: 10.801
Am fost apreciat(a) de 8.288 ori in 5.264 mesaje
Implicit Re: Jurnal Binge Eating (catubrrr)

Citat:
Anterior postat de catubrrr Vezi mesajul
De azi trebuie sa incep! Partea proasta e ca am mai spus asta de vreo 8 ori pana acum din aprilie cand incet incet am inceput sa sufar de binge eating. La modul grav (2 saptamani cura de slabire ca sa scap de 4 kg, apoi le pun inapoi in 4 zile cu o cura sanatoasa de vreo 6000 de calorii pe zi). De data asta am exagerat insa, se pare ca in 5 zile am ajuns la 66 de kg de la 60, in conditiile in care in aprilie cand a inceput totul aveam 55. Cam asta au fost ultimile luni: numere pe cantar, despresie, momente in care nu mai vreau sa ies din casa sau in care imi e prea rau de la ''marea infulecare'' ca sa ies din casa etc.

Trebuie sa spun stop si sa nu mai pornesc cercul vicios. Ce mi-am dat seama la un momentdat e ca as putea face asta dar doar in conditiile in care am militarie impusa. (singurele cure care au reusit sa aiba un efect au fost cele in care imi erau interzise lucruri si in care nu aveam voie sa trec peste ceva, gen 200 g de pui si 2 rosii atat. Ce trebuie sa invat mai exact este cum sa mananc normal si sa imi calmez episoadele.

Este post acum, de azi incerc sa impusc doi iepuri, pana pe 15 august sa nu mananc decat fructe si legume. Apoi voi incepe sa introduc treptat lucruri in alimentatie. Sau mai bine ma apuc de o cura de slabire cu gramaje si ingrediente exacte.

Poate ma va ajuta faptul ca voi scrie in fiecare zi ce mananc, vreau sa cred ca da desi sincer sunt cam lipsita de motivatie pentru ca am slabit atat de mult in ultimile 5 luni, evident punand apoi in cateva zile (cred ca fluctuatia a fost la undeva + 20 kg, -12 kg- enorm!!!).

Intrebarea mea: cred ca ar fi mai simplu daca as mai gasi pe cineva cu probleme/greutate similara care are nevoie de un pic de suport/militarie ca sa nu dea iama in dulciuri. Ce ziceti? Va alaturati? Sau as putea sa ma alatur undeva? Hai ca reusim sa le facem pe toate cu incredere
Buna...nu stiu daca ti-am mai scris...cert e ca si eu traiesc uneori astfel de episoade, in care as manca dulce, sarat, altceva...am scapat de asta cu dieta South Beach, dupa care am tinut Dukan si iar am scapat fraiele... nu mai stiu cum sa ma opresc
__________________

„Pacea vine dinăuntrul tău, nu o căuta în afara ta.” Buddha
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...a99-11089.html
LOREDANA99, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
LOREDANA99, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1801 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1284 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 768 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat