View Single Post
  #4018 (permalink)  
Vechi 15 dec 2011, 11:40:56
lightbringer's Avatar
lightbringer lightbringer este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 13 dec 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Date: 162cm, 56.8kg
Mesaje: 146
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Regimul Dukan (partea 1)

Citat:
Anterior postat de iolau Vezi mesajul
Buna, eu va citesc aproape zilnic, nu prea apuc sa scriu, in general. Acum as vrea sa va intreb ce gatiti de sarbatori? Aveti vreo sugestie de desert cat de cat "festiv", dar sa fie bazat pe regulile Dukan? Eu la partea de mancare m-am gandit sa fac pulpe de pui cu legume: morcovi, ciuperci, ardei gras, cativa cartofi, cu condimente diverse, la cuptor, in punga magica. Salata de boeuf vreau so fac cu maioneza light, adica o combinatie de maionea normala (o lingura-2) cu mult iaurt, ca legumele si carnea sunt regulamentare. Voi ce ziceti?
Ai putea face o prajitura gen chec, o rulada cu crema de branza, un fel de cup cakes, lapte de pasare..cam astea imi vin in minte.Daca te intereseaza reteta la vreuna si nu te descurci sa le gasesti pe site la retete dukan, imi spui si o pun aici.
__________________
lightbringer, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1491 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 974 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]