View Single Post
  #402 (permalink)  
Vechi 06 apr 2018, 12:57:40
curly.light's Avatar
curly.light curly.light este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 26 nov 2009
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 29
Dieta: Stil de viață sănătos!
Date: 172cm, 61.9kg
Mesaje: 2.439
Aprecieri acordate: 1.834
Am fost apreciat(a) de 1.160 ori in 596 mesaje
Implicit Re: Nou început. De data asta, până la capăt!

Multumesc, fete dragi!

Acum am terminat treaba la biblioteca pe ziua de azi, fug acasa sa imi iau bagajele si plec acasa pana weekend-ul viitor.

Ieri am avut cantar, si Iepurasul de Paste s-a dovedit a fi mai mult decat darnic.. sunt super multumita: 61.9kg, asta insemnand un minus de 13.7 kg pana acum . In 6 luni si o saptamana cam. E un ritm lent si sanatos, dupa mine. Am mai avut stagnari, perioade de calcat stramb... dar stiti ce am observat? Decat o saptamana perfecta urmata de o saptamana de mancat aiurea, am rezultate mult mai bune cand sunt perseverenta. Chiar daca mai mananc ceva "interzis" nu ma invinovatesc, nu ma simt prost (evit, astfel, sa golesc frigiderul dupa aceea sau sa ma duc sa imi cumpar alte prostii de rontait), iau lucrurile ca atare si zic ca meritam o pauza. Am invatat sa imi ascult mai bine corpul... daca imi planuiesc mesele cumva anume dar peste zi mi se face foame, mananc. Daca am ceva pregatit pentru cina dar nu mi-e foame, nu mananc. Daca mi-am planificat sa merg la sala dar ma simt obosita, stau acasa si ma odihnesc. Am observat ca iau decizii mai bune privind alimentatia atunci cand sunt odihnita, asa ca am facut din somn o prioritate .

Anul trecut am incercat sa slabesc din greu, dar porneam dintr-un loc foarte "intunecat" : dezamagire, resentimente fata de propria persoana, senzatii neplacute cand ma uitam in oglinda, izolare. Nici acum nu mi-a fost usor din acest punct de vedere, dar m-am straduit sa ma iubesc si sa ma tratez frumos indiferent de cum arat. Am iesit in oras cand am avut ocazia, chit ca ma simteam incomfortabil ca eram cat usa. Am incercat sa ma ingrijesc, sa imi ofer clipe de relaxare, sa ma aranjez, sa ma bucur de viata in prezent si sa nu mai aman fericirea pentru momentul cand cantarul imi va arata valoarea de vis.

Nu stiu la altii cum e, dar pentru mine efortul pentru slabit trebuie depus mai ales pe plan psihologic. Ca de slabit stiu cum se slabeste: trebuie sa mananc mai putin si sa ma misc mai mult. Si am stiut dintotdeauna ca asa se slabeste, dar m-au oprit gandurile negative, lucrurile urate pe care le gandeam despre mine, teama de parerea celorlalti, conflictele interioare, si lucrurile de genul. Acum ca ma simt mai usoara la interior, am ajuns mai usoara si la exterior.

Va urez sarbatori minunate, cu lumina in suflet si in gand! Sa fiti alaturi de cei dragi si sa va bucurati de fiecare moment. Ne auzim weekendul viitor, va imbratisez!
__________________
For me, it's not about a crunch or a push up. It's about taking your power back.


Jurnalul unui nou început! De data asta, până la capăt!
curly.light, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2155 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1638 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 864 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 3 membri au apreciat mesajul lui curly.light:
lidiuta (06 apr 2018), Michelina (17 apr 2018), Un Pai Roz (21 apr 2018)