View Single Post
  #4071 (permalink)  
Vechi 19 oct 2010, 22:04:27
VentoFreddo's Avatar
VentoFreddo VentoFreddo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 11 ian 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 47
Dieta: sanatoasa personalizata
Date: 174cm, 65.6kg
Mesaje: 17.573
Aprecieri acordate: 7.170
Am fost apreciat(a) de 8.280 ori in 2.421 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea V

Citat:
Anterior postat de Diana D Vezi mesajul
Mersic Emi, si eu am simtit ca e cam putin si cum imi era pofta de salata am profitat si am fost la cumparaturi, mi-am luat numai lucruri bune si conforme (conopida, broccoli, fasole verde, salata, somon si bineinteles nelipsitele mere...sunt super gustoase coapte si cu putina scortisoara).

Eee....am fost si eu harnicuta ....dar cat am tras de mine, de o saptamana tot incerc, bine ca in seara asta am reusit, sper sa ma tina mai mult timp cheful de sport.

Te pupacesc si iti doresc un somn pufos
Ee, ce de papa bun si sanatosEu mereu rad cand ma duc la market, o s acreada tantile alea ca umpar mancare pt iepuri sau capreOdat am-a intrebat una la rand ce e aia si cum se mananca?SE referea la o capatana de telinaI-am zis ca eu o fac salata , pe razatoare, si ea, f uimita, a zis ca o s aincerce si ea..Da sunt comici, italienii..nu mananca multe,de ex varza, nu o mananca salata, o fac cu pasteSau ce s emai mira ca frunza de vita de vie semananca..si se uita dubios la marar, am un amic care nu mananca daca pun "ierburi rumene_romanesti
VentoFreddo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1858 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1341 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 954 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]