View Single Post
  #43 (permalink)  
Vechi 23 nov 2011, 22:48:49
andrylici's Avatar
andrylici andrylici este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 02 sep 2011
Locaţie: Buzau, Romania
Vârsta: 40
Dieta: low-carb
Date: 178cm, 85.9kg
Mesaje: 454
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Cum sa ne mentinem motivatia de a face sport!!!

Mie imi place foarte mult sa merg sa alerg pe stadion. Cand alerg ma simt libera dar simt in acelasi timp ca muncesc intens. Imi place ca sunt afara, la aer. Mi-as lua si o banda de alergat dar momentan nu sunt finante. In timp ce alerg ma motivez cu inca o tura...si-nc-o tura. Jogging nu pot sa fac pt ca mi se pare ca nu pot sa-mi contorizez/masor reusita. Asa...ma simt bine cand mai adaug 400m.
Ce am observat eu este ca atunci cand fac sport intens si apoi fac 1 zi sau doua de pauza, slabesc mai bine si mai usor. Nu stiu care este explicatia dar imi place. Asa mi se refac si muschii. Plus ca alternez zilele de alergare cu cele de bicicleta stationara + serii de exercitii pentru diferite grupe de uschi.
__________________
Jurnal Andrylici
andrylici, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2500 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1983 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1596 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat