Subiect: Insanity
View Single Post
  #435 (permalink)  
Vechi 18 apr 2014, 10:28:37
Camelia1985's Avatar
Camelia1985 Camelia1985 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 30 aug 2011
Locaţie: Aici, Romania
Date: 164cm, 56kg
Mesaje: 39
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Insanity

Eu saptamana aceasta termin a doua saptamana din etapa MAX. Deci, imi mai raman 2...uff!!! Am fost perseverenta si nu am sarit peste nici o zi, nu ca daca as fi facut-o, ar fi devenit o catastrofa.
Daa, cu alimentatia the same problem. Nu stiu daca din cauza antrenamentelor am o pofta de mancare mai ceva ca de obicei + pofta pentru dulciuri (fie un pic de prajitura sau inghetata ori iaurt cu fructe...orice, dulce sa fie).
Pe cantar nu sunt foarte mari schimbari, in schimb la forma corpului da.
Posteriorul pare ca mi s-a marit!! Partea picioare-coapse si ea. Deasupra inca mai pot sa prind din surplus (celulita). Pe scurt, corpul are forma, dar nu-mi place grasimea de deasupra si faptul ca picioarele sunt ceva cam ... In schimb, partea abdomen-talie-spate arata foarte bine...din zona asta grasimea s-a dus mai repede. In rest, nu stiu ce sa mai zic...se poate ca si regimul alimentar, care nu e chiar cel indicat de Shaun, sa fie problema.
Voi cu ce neplaceri va confruntati, ce va place, ce nu va place?
Camelia1985, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1917 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1400 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat