Subiect: Insanity
View Single Post
  #436 (permalink)  
Vechi 23 mai 2014, 10:26:04
StarStruck's Avatar
StarStruck StarStruck este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 10 oct 2011
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Date: 165cm, 54kg
Mesaje: 8
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Insanity

Nu imi place ca regimul indicat de ei nu este versatil atunci cand esti plecat. Spre exemplu, cat au fost sarbatorile, cel putin la amiaza ar fi fost chiar culmea sa ma apuc sa-mi fac spre exemplu pastele cu branza de capra/feta si legume la abur. Am optat insa pentru legume cu indice glicemic mic + proteina, sau doar proteina, fara paine sau praji in exces.
Am inteles ca iti poti construi dieta dupa tabelul de la sfarsitul planului de nutritie, dar nu am inteles exact cum functioneaza, asa ca am decis sa raman la planul lor de nutritie si sa nu fac experimente.
La mine diferenta a facut-o dieta ("elite nutrition") si faptul ca am mancat cele 5 mese pe zi care mi-au fost de ajuns incat sa nu fiu tentata sa mananc prostii. Exercitiile daca le neglijez mai mult de 2-3 zile...e teroare dupa si ajung sa-mi doresc sa nu fac deloc pauza doar sa nu ma chinui cand revin la ele.
Fata de mersul la sala, mi se pare mult mai ok chiar daca exercitiile ajung sa se repete Chiar daca am facut pauze si am reinceput, transpir destul de mult si acum am satisfactia ca fac exercitiile corect si nu mai fac pauze asa dese.
Mi-am propus sa incerc si celelalte programe insanity sau p90x, dar pana atunici mai este.
Sa avem spor la topait!
StarStruck, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1911 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1394 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat