Subiect: Insanity
View Single Post
  #439 (permalink)  
Vechi 18 iul 2014, 12:04:28
Camelia1985's Avatar
Camelia1985 Camelia1985 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 30 aug 2011
Locaţie: Aici, Romania
Date: 164cm, 56kg
Mesaje: 39
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Insanity

Bravo tie! Ai slabit mult :-)

Eu am renuntat la Insanity (practic, vreo 4 zile din a doua luna MI-AU MAI RAMAS de facut, dar am lasat-o balta...) Este chiar un antrenament bun, dar parca mie nu mi s-a potrivit. Pofta de mancare (+ de dulce) era mai mare decat oricand, ceva de nestapanit... iar in oglinda apaream destul de "bondoaca"...masa musculara cu strat adipos (lucru care se vedea foarte bine in zona coapselor, fundului, picioarelor). Si nu, nu slabisem...cu toate ca ducem la bun sfarsit fiecare antrenament si eram si leaorca. Nu inteleg de ce. Nu consumam fast-food-uri, prajeli sau groaznic de multe dulciuri, mancam normal (putin mai mult decat de obicei, ceea ce oricum se recomanda, la o asa intensitate). Pot spune ca am ramas usor dezamagita! Sper ca nu sunt singura :-D
Sport fac in continuare (exercitii localizate pentru diferite grupe de muschi, Tae Bo, voi reincepe iar putin T25....asa, combinate).

Sa aveti spor cele care faceti Insanity :-)
Camelia1985, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1917 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1400 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat