View Single Post
  #45 (permalink)  
Vechi 12 mai 2011, 20:14:19
orhidee's Avatar
orhidee orhidee este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
 
Data înregistrării: 13 sep 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Date: 163cm
Mesaje: 11.853
Aprecieri acordate: 6.086
Am fost apreciat(a) de 10.899 ori in 5.679 mesaje
Smile Re: Multumire Slabute.ro!

Slabute dragi sufletului meu,
Ieri am fost la medicul cardiolog... De cativa ani luam tratament pt tensiune... Acum nu mai am nevoie... am fost scoasa de sub acest tratament... Doctorita m-a felicitat pt faptul ca am slabit mult si in acest fel tensiunea arteriala are valori normale fara ajutorul pastilelor... Mi-a spus ca rar reuseste sa scoata pe cineva de sub tratamentul de tensiune... iar eu am reusit... I-am spus doctoritei ca mai vreau sa slabesc 6-7 kg si apoi ma opresc... Mi-am cumparat o bicicleta si un cross trainer... fac miscare aproape zilnic si ma simt minunat!
Aceasta victorie nu ar fi fost posibila fara acest site! Am castigat nu numai kg in minus, dar AM CASTIGAT SI SANATATE !!! Sunt fericita! si simt nevoia sa impartasesc acesta stare cu voi !!!
Cand am intrat pe acest site (sept 2010) aveam 96,5, iar acum un an aveam 101 kg ! Este cumplit sa-ti scrii greutatea cu trei cifre!
Pentru faptul ca mi-am recastigat sanatatea va multumesc voua, slabute dragi! Fara sprijinul, fara incurajarile voastre nu as fi reusit! Am devenit dependenta de acest site, de discutiile cu slabutele!
Multumesc Slabutei si lui Vadmin! Ceea ce fac ei este cu adevarat minunat!
__________________
jurnal slabit orhidee
"Dacă te-ai saturat sa o iei de la început, încetează sa mai renunți."



orhidee, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. orhidee, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].
Răspuns cu citat