View Single Post
  #45 (permalink)  
Vechi 10 iul 2011, 13:38:19
my23ro's Avatar
my23ro my23ro este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 01 dec 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 39
Date: 160cm, 60.5kg
Mesaje: 28
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Machiaj, cosmetica, tratamente corporale

Citat:
Anterior postat de Sand Vezi mesajul
Buna,

Am o intrebare: ce-mi recomanzi contra pistruilor de pe fata? As vrea ceva naturist sa fac eu in casa sau daca nu - vreo crema mai desteapta. Am probleme cu asta de cativa ani (sunt foarte alba) si in utlimul timp mi-au aparut si niste pistui gigantici pe fata, arata cam ciudat. Faptul ca locuiesc intr-o zona unde nu exista iarna sau toamna ci e o vara eterna...nu-mi ajuta, iti dai seama. Merci foarte mult.

P.S. Am ten mixt.

Buna Sand.
Din pacate persoanelor cu pistrui nu le este recomandat statul prea mult la soare.
Ca regula de aur sa previi aparitia lor foloseste ca si crema de zi o crema cu protectie solara. Daca iti permiti foloseste una 30+ sau chiar mai bine.
Daca nu vei folosi o crema cu protectie solara , iti vor aparea tot mai multi pistrui.
Vad ca stai in California, deci ai acces la tratamente medicale mult mai avansate. Daca nu vrei sa recurgi la un tratament chimic care sa iti exfolieze fata si sa faca pistruii sa dispara- ceea ce poate fi destul de costisitor dar sigur- , atunci incearca sa iti faci singura acasa de doua ori pe saptamana peeling.
Eu as zice sa cauti o crema de peeling. Nu cauta ce e cel mai scump. Cauta produse accesibile ca pret, eu sunt adepta lor, pentru ca majoritatea sunt foarte bune si isi fac treaba mai bine ca cele foarte scumpe. O crema de peeling te poate tine si 6 luni. Te demachiezi, stergi fata cu lotiune tonica si aplici crema ca si o masca. In functie de ce scrie pe spatele produsului o lasi pe fata intre 10 si 20 de minute, apoi dupa ce s-a uscat pe fata , iti freci fata cu buricele degetelor pana inlaturi crema impreuna cu stratul de piele moarta care iti ca vadea de pe fata. Peelling-ul il recomand tuturor fetelor cel putin o data pe saptamana. Un machiaj aplicat bine arata fabulos pe o piele curata.
O data pe saptamana amesteca vesnica lingurita de malai - pe care o foloseau si mamele noastre - cu un albus de ou. O aplici pe fata si dupa 15 minute o dai jos exact ca pe masca de peeling.
Pistruii se fac din cauza luminii solare. Intreaba un medica inainte sa ti o cura cu vitamina C. Daca nu iti plac citricile sa le mananci, atunci poti lua pastile de vitamina C. Eu de exmplu nu pot bea pastile. Imi deranjeaza stomacul. Toata viata mea am primit injectii la fiecare boala care am avut-o.
Stoarce o lamaie din cand in cand si stergete cu zeama pe fata. Daca ai rani pe fata sau cosuri, evita chestia asta.
Am avut o clienta careia i-am recomandat zeama de lamaie. O folosea in fiecare zi si rezultatele erau vizibile. Pistruii se decolorau pana dispareau incet incet.
Imi pare rau ca nu iti pot da un sfat mai concret de atat.
my23ro, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
my23ro, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1579 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1062 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]