View Single Post
  #4882 (permalink)  
Vechi 23 mai 2014, 11:14:58
Kclaudyia's Avatar
Kclaudyia Kclaudyia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie echilibrata
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 7.372
Aprecieri acordate: 4.845
Am fost apreciat(a) de 4.016 ori in 2.323 mesaje
Implicit Re: Le journal de Kclaudyia - oh la la

Citat:
Anterior postat de Khali Vezi mesajul
Foarte tare faza cu sala, chiar asa si trebuie, unstoppable! Sport sa fie, echipamentul chiar nu e important - in afara de adidasi, ca e nevoie pentru articulatii, of course.

Vorba lui Anqutz, imi ploua si mie in gura de pasca aceea, branza, oua, indulcitor, arome etc presupun? Imi faceam si eu pe stil dukan, cu o cafea langa, mai ales, e minunata.

Am facut si eu aseara niste iaurt, branza diet, cacao, indulcitor plus capsuni taiate felii, date la rece, iar la degustare nu mai scapam de al meu, nu mai lasa cutia din mana Si mi-am amintit ce buna iesea combinatia cand ii puneam si niste pudra proteica...
Si pecorino e buuun, imi amintesc cand am intrat intr-un loc din asta cu branzeturi in Toscana...Mie imi placea in combinatie cu rucola, rosii uscate si otet balsamic ...uff, se vede ca vine weekendul, o iau pe aratura

Imi place de voi, mereu gasesc o inspiratie culinara faina pe aici
Conteaza si ce pantaloni ai.. De ex eu m-am dus o data cu o pereche de pantaloni de trainig f incomozi, erau cam stramti si cam duri ca si material si nu puteam sa fac squats si sumo squats bine

Da asa e pasca aceea, pui si niste praf de copt si ca sa se inchege mai bine adaugi pudra proteica sau tarate de ovaz.. Eu am uitat sa pun stafide ca ar fi iesit si mai buna!

Exact asta vreau sa fac si eu: branza, cu iaurt, capsuni, gelatina si sau la frigi, ca un fel de cheesecake Sa am pe post de gustarea de dupa amiaza..

aoleo mor si eu dupa combinatia de rucola, rosii uscate sau rosii cherry, branza cu gust puternic si otet balsamic..
Apropo de rosii uscate.. anul trecut mi-am uscat eu rosii si le-=am conservat in ulei de masline si usturoi.. Au tinut f bine, pacat ca nu am pus mai mulote.. Anul asta am sa repet experienta cu siguranta..

Tu ce mai faci Ancule?
Kclaudyia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]