View Single Post
  #4886 (permalink)  
Vechi 24 mai 2014, 17:39:10
Kclaudyia's Avatar
Kclaudyia Kclaudyia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie echilibrata
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 7.372
Aprecieri acordate: 4.845
Am fost apreciat(a) de 4.016 ori in 2.323 mesaje
Implicit Re: Le journal de Kclaudyia - oh la la

Citat:
Anterior postat de Khali Vezi mesajul
Ei, ce pantaloni stramti, geez, eu asa ceva nici nu iau in calcul, la sport tre' sa fie totul super comfortabil ca sa ma pot concentra pe ce trebuie

Combo ala cu iaurt, branza si cacao de care zic eu nu prea seamana cheesecake chiar deloc, mai degraba cu o inghetata buuuna, cel putin la mine, ca folosesc branza din aia Lactea 0.2 care e foarte cremoasa, probabil de-aia. Nici nu are nevoie de gelatina, in combinatia asta, se incheaga, numai ca nu am lasat-o sa se faca bocna, deci ace de gheata nu stiu daca ar face.
Eu mai inchegam iaurtul asta si cu seminte de in macinate, consistenta devine de budinca si mie imi place rau asa.

Eu bine, astept sa vina weekenduuuu' Am o alergare prin Herastrau acum, iar zilele astea cu bicicleta in special, am programat ture cu niste prieteni. Vremea asta e perfecta pentru asa ceva, dupa ce vin caldurile mari va fi mai greu.

Merg in Delta 3 zile cu firma saptamana viitoare si sunt curioasa, ca n-am mai fost. Curioasa cati tantari ma vor pisca, adica Si astept weekendurile de mers la mare, tot cu bicicletele in special, vrem sa facem niste trasee curand.

Cam asta, in rest, nimic deosebit
in Delta e magnific.. eu cand stateam in Tulcea mergeam in fiecare vara la colega mea de banca din liceu. Faain alergare in parc.. numai la noi nu se orgazieaza asa ceva..
Kclaudyia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]