View Single Post
  #4890 (permalink)  
Vechi 26 mai 2014, 09:00:12
Kclaudyia's Avatar
Kclaudyia Kclaudyia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie echilibrata
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 7.372
Aprecieri acordate: 4.845
Am fost apreciat(a) de 4.016 ori in 2.323 mesaje
Implicit Re: Le journal de Kclaudyia - oh la la

Citat:
Anterior postat de Khali Vezi mesajul
Vai, ce scumpa ai fost cu mesajul asta! Nu organizeaza nimeni ceva, daca te-ai referit la asta, eu ma organizez singura Am inceput sa alerg constant de cateva saptamani si vreau sa mentin cam 4 alergari pe saptamana, imi stabilesc singura un obiectiv -inainte inconjuram Herastraul in 45 de minute, acum am inceput sa alerg mai bine, se pare, ca il fac in 35 de minute. Cand voi simti ca il alerg lejer, voi mari distanta si tot asa.
E fain ca alearga foarte multe persoane, si mai fain e ca sunt de diverse varste si siluete, mai in varsta sau tineri, de la foarte slabi la cei cu mai multe kg in plus...imi place la nebunie sa vad "miscari" din astea

In rest, in paralel ridic greutatile si fac Les Mills Combat, doar ca mi-am pus greutati de maini si se simte intr-adevar o diferenta. Mi-am dat seama ca imi place mult abordarea Melissei, deci cred ca ma apuc curand si de antrenamente de-ale ei.

Tare frumos mananci! La Multi Ani frumosi si sanatosi mamei tale!

Ce zi ciudata ai azi, si cu trezitul asta de dimineata, offf...bravo pentru organizarea cu mancarea, sper sa treaca ziua cat mai bine, pe cat posibil
Da am inteles eu aiurea.. Erams i de pe telefon si nu am cicit bine probabil.. Oricum felicitari ptr initiativa.. E ceva de 4 ori pe saptamana sa alergi..
Eu momentan I'll stick to my current plan: 2 sedinte de cardio pe sapt la sala cu antrenoarea mea + restul forta si ceva yoga.. desi in ultimele 2 sapt nu am mai avut timp de sedinta de yoga

Poate ma incumet sa ies si eu la alergat intr=o zi..

Greutati ridici dupa un anumit program, sau ti-ai creat tu unul?

Multumesc ptr urari!
Da, am mancat ok saptamana asta, chiar am pus in aplicare cam 90% din ceea ce spune VV in cartea lui..
Moderatia este cheia!!
Sper sa ma tina

Aseara nu am stat mult la sectia de votare, la 11 eram acasa si slava Domnului am avut timp sa ma odihnesc.. Desi inca sunt putin cahuie de cap,d ar ma adun eu..

Pupici! O sapt frumoasa!
Kclaudyia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]