View Single Post
  #49 (permalink)  
Vechi 10 nov 2012, 10:45:57
CrisetenO's Avatar
CrisetenO CrisetenO este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 16 sep 2010
Locaţie: Darmstadt, Germania
Vârsta: 38
Date: 161.5cm, 54.0kg
Mesaje: 876
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 45 ori in 26 mesaje
Implicit Re: Jurnal elena1313 - Marturii despre lupta mea

Dragele mele,

Si eu am avut aceeasi problema afara, desi nimeni din familia mea nu are carnet de conducere; insa, ca sa compenseze, au folosit mereu mijloacele de transport in comun ca sa mearga peste tot. Mamei ii place sa se plimbe, dar nu are asa de mult timp din cauza treburilor din casa, si in plus, cu varsta incepe sa ii fie foarte greu sa se miste.

Dar miscarea, si dorinta de miscare, trebuie sa porneasca de la voi insiva; sa stiti ca incetul cu incetul asta ii va influenta si pe copiii vostri, apoi si pe soti. Eu stiu ca mie asa mi s-a intamplat, desi sotul meu (sunt proaspat casatorita) nu este deloc un fan al miscarii. Dar ca sa fie impreuna cu mine prefera sa mearga macar un ceas la plimbare decat sa stea in fata calculatorului. Intre doua vointe contradictorii, una trebuie intotdeauna sa faca un compromis: avand in vedere ca decizia de a face miscare va apartine numai si numai voua (fiind corpul si timpul vostru), puteti sa va permiteti sa vreti asta cu tot dinadinsul. Barbatii sunt surprinzatori din multe puncte de vedere, ca si copiii, si de multe ori vor veni cu voi doar pentru ca va iubesc si vor sa fie cu voi. Si in momentul cand se intampla asta, puteti si voi sa mai molesiti din vointa de a va plimba, si va plimbati mai devreme ca sa puteti sta cu sotul seara.

Cel mai important e sa va invatati copiii sa poata merge si sa alerge si sa se joace afara, fara nici o problema sau jena. Daca reusiti asta, vor avea si ei un viitor mai sanatos, care sa le asigure oarecum mobilitatea si cand cresc mai marisori. Cu cat ne miscam mai mult cand suntem tineri, cu atat mai mult ne vom misca la batranete.

Cel putin asta e parerea mea, si nu as renunta pentru nimic in lume la plimbarile mele zilnice. Va pup dulce, bravo tie Elena, si astept sa te-aud cu planurile de weekend! Si stai deoparte de cantar, zau asa. Duce la dependenta si incepi sa te simti foarte rau in loc de foarte bine!

Cu mult drag,

Cristina
__________________
Reteta mea preferata din post: http://concurs.slabute.ro/reteta-pre...CrisetenO.html

Jurnalul meu: E greu sa te opresti din slabit... http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...teno-6331.html
CrisetenO, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1862 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1345 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]