View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 16 apr 2012, 19:48:03
cesi's Avatar
cesi cesi este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 28 mar 2012
Locaţie: ., Romania
Vârsta: 53
Date: 163cm, 56.9kg
Mesaje: 359
Aprecieri acordate: 19
Am fost apreciat(a) de 46 ori in 27 mesaje
Implicit re: Jurnal Ilayna - Dear diary...

Citat:
Anterior postat de Ilayna Vezi mesajul
Azi dupa mult timp de pauza am baut cola pur si simplu nu m-am putut abtine , prajiturelel de paste nu ia-u prea reusit la mami si nu prea ma-m atins de ele ....dar cola pacatul meu oricum de acum nu imi mai cumpar deloc .Gataaaa !
Mersi fetelor de incurajare , chiar am nevoie
Buna, Ilayna! Chiar daca sunt eu mai batranaimi permit sa-mi dau cu parerea pt ca am si eu o fata cam de varsta ta. Sa stii ca nu am de gand sa te cicalesc, asta ma feresc sa fac si cu ea, dar cateva sfaturi sper ca nu te superi sa le primesti?
In primul si-n primul rand nu te mai gandi la ce cred ceilalti despre tine! Daca esti slaba, se gaseste cineva sa zica -vai dar ce slaba esti, prea slaba pt varsta ta! SI NU MAI FI TIMIDA! Ia in fiacare zi o portie mica de curaj si tupeu si vezi ce bine o sa te simti! Dar cate putin in fiecare zi. Cei de langa tine nu sunt nici mai destepti ca tine si nici mai frumosi! Fiecare are demonii lui, dar unii reusesc sa-i ascunda. Uitata-te in oglinda si sigur ai sa vezi o fata draguta acolo, nu mai cauta nod in papura!
Doi- Fara sucuri de orice fel, doar cele facute de tine din fructe. Ca sa nu te anemiezi , caci asta ai sa patesti dupa o perioda de nemancat. Consuma cat mai multe fructe si legume si redu din paine si dulciuri. Daca vrei sa faci miscare, sport, pe cat posibil fa in aer liber, altfel primeste si creierul efortul , mai cu placere, si miscarea in aer liber este mai sanatoasa decat intr-o incapere.
Te pupic ,,Piscotel"! (porecla domnisoarei mele)
'' Mişcarea în aer liber, mai sănătoasă decît la sală
Oamenii de ştiinţă britanici ne învaţă că alergatul în aer liber este mai bun decît arderea caloriilor la sală, deoarece are un impact pozitiv atît asupra sănătăţii mentale, cît şi a corpului. Un studiu recent a scos la iveală că activitatea fizică într-un mediul natural stimulează mai mult senzaţia de revitalizare, creşterea energiei şi gîndirea pozitivă.

De asemenea, conform specialiştilor, cei care fac mişcare afară sînt mai puţin tensionaţi şi nu se mai simt atît de deprimaţi sau nervoşi. Pe lîngă beneficiile emoţionale, aceste persoane resimt şi o bucurie mai mare de a face sport, avînd mai multe şanse de a continua antrenamentul fizic.

Ipoteza unor avantaje suplimentare ale mişcării în aer liber a generat un mare interes în comunitatea ştiinţifică. Autorul studiului efectuat la Peninsula College of Medicine and Dentistry, prof. Michael Depledge, explică: „În jur de 75 la sută dintre europeni trăiesc în mediul urban, astfel încît trebuie făcute eforturi din ce în ce mai mari pentru a-i reconecta pe oameni cu natura.”

În opinia specialistului, studiul subliniază importanţa petrecerii unui timp cît mai mare în natură, „în încercarea de a combate efectele negative ale stilului de viaţă modern, precum obezitatea şi depresia”. Cercetarea a fost publicată în jurnalul ştiinţific Environmental Science and Technology.

Sursa: The Telegraph. ''
[/COLOR]

Ultima dată editat de cesi; 16 apr 2012 at 19:52:20.