Subiect: Step counter
View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 13 mai 2012, 21:17:24
quarc's Avatar
quarc quarc este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 nov 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 43
Dieta: No one ever drowned in sweat
Date: 190cm, 80kg
Mesaje: 634
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 52 ori in 40 mesaje
Implicit Re: Step counter

Distanta masurata via pedometru este total anapoda in conditiile in care il purtam toata ziua. Merge sa contezi pe el daca faci o activitate uniforma - gen postas.

Eu faceam acum vreo 6-7 ani cumulam cam 7000 de pasi pe zi, in saptamana in care mi-am luat primul pedometru. Am inceput un mic studiu. Studiindu-mi numerele am constatat ca in ziua urmatoare unei zi cu 10000 de pasi ma simteam mult mai bine. In zilele care urmau dupa zile cu mai putin de 5000 ma simteam rau, amorteala in genunchi si inflexibilitate generalizata a coloanei, indiferent de gimnastica facuta. In noptile cu 10000+ dormeam mult mai bine.
Dar de la un moment dat mersul nu mai e suficient si cand o dai pe alergat incepi sa te simti minunat. Daca asa se simt drogatii, le inteleg dependenta. Doar ca nu mi se pare rau sa fiu dependent de luciditate, odihna si un corp care functioneaza ca la carte.


Sunt oameni care recomanda un adaos de 2000 de pasi fara modificarea dietei pentru a incepe un program de slabit mai sportiv. Cu timpul dieta se modifica inconstient si din cauza senzatiei de bine tot cresti nr de pasi.
q
quarc, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
quarc, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2836 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2319 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat