Subiect: Jurnal ruxyc
View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 08 iun 2012, 20:09:32
nicoleta100's Avatar
nicoleta100 nicoleta100 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă LiderSlăbuţă Lider
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 20 mai 2010
Locaţie: alba iulia, Romania
Vârsta: 42
Date: 172cm, 95kg
Mesaje: 16.596
Aprecieri acordate: 934
Am fost apreciat(a) de 451 ori in 241 mesaje
Implicit re: Jurnal ruxyc

Citat:
Anterior postat de ruxyc Vezi mesajul
Salut slabutelor , eu sunt ruxyc am 14 ani , trezinduma azi de dimineata mam decis sami fac propriul jurnal .Tot datorita voua am slabit 8 kg citeva luni in urma dar am pus 2 la loc . Am 158 de cm si deocamdata 50 de kg as dori sa ajung la 45 , stiu ca sunt normala , de talie , abdoment sunt chiar mandra dar uite picioarele sunt grasute .. Nu stiu ce nivel de activitate am dar de mica practicam inotul , dansuri populare , eram mereu hiperactiva , dar acum nu prea am tim si practic acasa tot sportul , am facut si aerobic si pilates si inot si multe altele citeva saptamini in urma faceam cite o ora pe zi .. acum de citeva zile (DOUA) fac tae-bo si imi place foarte mult , cind termin curge apa depe mine .. cum credeti va da rezultate ? si cam in cit timp ? fac o ora pe zi .. si mai alerg mai merg cu bicicleta .. Dar cel mai mare motiv de slabit e ca mam indragostit , nu stiu daca e dragoste dar ma gindesc la el fiecare ora , minut si vorbesc ore in sir pe net , principalu ca de el nu prea ma interesam inainte , dar acum nustiu ce ma apucat ? As dori sa fiu intradevar si sanatoasa prin cite am trecut piina acum nici nu stiti , am avut si osteomelita la un picior , si pietre in rinichi ..dar acum ma simt f bine ! Mama mea era contra la slabit , ma critica mereu in privinta asta , unica sustinere erati voi ! si va multumesc mult ! Acum traiesc un mod de viata sanatos demult nu am luat in mina o bucata de pizza sau alte nebunii am mincat doar ca eri vreo 4 placintele , sunt la bunica ce sa fac ?dar si linga legume , fructe .. As dori ajutorul voustru pentru a trai sanatos si a avea siluieta pe care mio doresc mult !
salutare!
bine ai venit!
citind mesajul tau ,am incercat sa ma imaginez pe mine cand aveam 14 ani! nu cred ca stiam ce inseamna cuvantul ''dieta'' si nici de sport nu stiam ,decat ce faceam aiurea la scoala!
e bine daca vrei sa fi sanatoasa si sa ai cate kg trebuie pt varsta si inaltimea ta!
cred ca sportul ajuta tare mult!
multa bafta!
nicoleta100, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2732 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2215 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1699 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]